|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
glany?? facet
Witam,
Mam problem - bardzo podobają mi się glany już od jakichś kilku lat... Ale jakoś zawsze brak odwagi by je kupić... Znalazłem bardzo fajne glany 10tki ale mam dylemat? Mam 19 lat tak więc ten okres buntu przeciw wszystkiemu i wszystkim już dawno minął, więc glanów nie wiążę z jakąś ideologią etc. chcę glany raczej na zimę nie mam zamiaru w nich chodzić latem przy 30+ stopni, chciałbym w nich jakoś w miarę wyglądać, ale nie wiem jak to zrobić... Czy można glany założyć do jakichś szerokich jasnych jeansów? Do środka czy na wierzch nie wiem... Jak to zrobić by dobrze wyglądać w glanach? Czy wgl tak się da? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: glany?? facet
Nie rozumiem z czym masz problem. Nie istnieje żaden sposób na podobanie się wszystkim, dlatego jeśli tobie się coś podoba, to wygląda dobrze. Nie musisz się nikomu tłumaczyć ile masz lat i dlaczego chcesz nosić glany. A już utożsamianiem glanów z odwagą i buntem osiągnąłeś szczyt absurdu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie ja utożsamiam, ale większość społeczeństwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
skoro Ci się podobają to noś, nie widzę problemu
![]()
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nindżopesz
|
Teraz fason a'la glany często przewija się w sklepach więc raczej nikt nie pomyśli "łooo jaka subkultura!"
![]() Dodam, że mój chłop (lat 37) nadal nosi glany i nie spotyka się z negatywnymi komentarzami. Nogawkę dałabym na wierzch. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też uważam, że normalny/szerszy nogawek nie należy wciskać w glany - jak już to tylko zwężane
a druga sprawa to bym chciała nadmienić, że glany to nie są dobre buty na zimę - nie są ocieplane, do tego blacha nad palcami która się wyziębia... nawet grube skarpety tutaj nie ratują sytuacji - jak jeździsz autem i tylko czasem gdzieś wyskoczysz to ok ale jak chcesz w nich robić dłuższe trasy to odpada
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.