|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak gry wstępnej, może spadek libido - Facet
Witam,
Jestem w związku od czterech lat, od roku jesteśmy narzeczeństwem a od 8 miesięcy mieszkamy razem wraz z siostrą mojego TŻ. Układ jest ok bo jej prawie w weekendy nie ma, a w tygodniu często się mijamy. Mój TŻ jest świetnym facetem pod względem takim, że: uwielbia gotować, posprząta, zrobi pranie, naprawi co trzeba, po prostu wszystko. Nawet wstaje ze mną rano godzinę wcześniej żeby razem zjeść śniadanie,nie zmuszony, z własnej chęci. Ale problem pojawia się w łóżku. Niby wszystko przyjemnie, fajnie. Ale od 3-4 miesięcy jest troszkę słabiej. Gra wstępna upadła, jest parę buziaczków, trochę rozgrzania paluszkami albo używamy żelu jeśli jest za słabo. Oczywiście czasem gra jest długa, jest mi nieziemsko, orgazm prawie zawsze. Mówiłam mu, że potrzebuję więcej uwagi, rozgrzania, że nie zawsze ale częściej. Jest 2-3 razy fajnie a potem wraca do tego co było. Próbuje jego rozgrzać grą wstępną ale działa na niego tylko całowanie szyjki i tyle, sutki nie wrażliwe, masażu plecków czy ciała nie chce, nie wiem jak go rozkręcić. Przebieranek nie lubi, może jakaś gra planszowa, jakieś piórka czy inne? Może któraś miała podobnie? Jakieś pomysły, sugestie? Zanim zamieszkaliśmy na stałe razem to gra wstępna była prawie zawsze, wszystko super, nawet czasem miał ochotę na masaż. Orgazm mam ale nie zawsze, i łechtaczkowy i pochwowy. Nie zawsze wymagam orgazmu, uwielbiam stan przed nim choć czasem wtedy potrzebuje jeszcze uwagi i tu nie zawsze jej dostaje, czasem mówi, że później (w tym samym dniu) będzie jeszcze raz - i tu też różnie ale to już raczej akceptuje. Chyba spadło mu trochę libido. Czasem trudno mi z nim o tym rozmawiać, nie chce z tego robić poważnej rozmowy czy żartów (on częściej bierze to na zabawnie). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak gry wstępnej, może spadek libido - Facet
Może być tak, że nastąpił u niego przesyt i odkąd mieszkacie razem seks jest dla niego rutyną i może myśli, że nie zawsze warto się starać. Może też po prostu mu się nie chce. Jakiegoś wielkiego problemu tutaj nie ma, sądzę, że wszystko może naprawić szczera rozmowa.
Mówisz, że niewiele go podnieca...a może jest coś o czym nie chce powiedzieć? Jakiś fetysz? Musi coś być. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Nie dawaj mu przez miesiąc. Sam przyleci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może raz drugi przyleci, Ale za trzecim razem już mu się nie będzie chciało.
Co do seksu rutyna... ciągle to samo, ciało, pozycja. Miejce, okoliczności itd. Chcesz zmian to samą je inicjuj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale tu właśnie chodzi, że ostatnio to ja je inicjuje. Staram się. Nie robimy tego tylko w łóżku klasycznie, są różne pozycje, też miejsca. Kochamy się głównie gdy to TŻ ma ochotę, bo ja mam ją praktycznie zawsze. Potrzebuję pomysłu na to jak go zachęcić, pokazać, że jego ciało też ma więcej punktów erogennych. Rutyna? Raczej nie. Co będzie za rok, dwa, dziesięć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
może pojedźcie na wakacje w jakieś ładne miejsce, to nam pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No to mu się znudziło, ma inną, jest zmęczony, libido mu padło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Faceci, lubią w tyłek. Większość taka ma fantazje. Robicie to? Bierzesz mu od czasu o czasu znienacka do ust? Jeśli od tego będzie stronil to albo jest chory albo jest ktoś inny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.