![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Egzorcysta, czary, magia, zdejmowanie klątw, klątwy, pech
Szukałam w innych tematach. Nic. Proszę potraktować to jak najbardziej poważnie, bo mi już do śmiechu nie jest.
Czy wierzycie w czary? Magię? Klątwy? Pecha który towarzyszy bo ktoś rzucił klątwę? Egzorcystów? Zdejmowanie złych uroków? Moje pytanie: znacie dobrego egzorcystę? Najlepiej Warszawa, Białystok.. Podlasie lub Mazowsze. Jeśli jest naprawdę extra dojadę dalej. Ja wierzę w rzeczy których nie można dotknąć i zobaczyć. Nie uwierzyłabym gdyby to mnie nie dotknęło. Zaczęły zwracać mi uwagę na to osoby z otoczenia. Byłam szczęśliwą osobą, nagle niespodziewanie wystąpił ciąg okolo 20 zdarzeń, które mnie zdumiały, niczego zwłaszcza na początku nie przyciągałam. Myślę pozytywnie, cieszę się z życia.. ale .. to już nie jest dla mnie w żaden sposób wytłumaczalne. Wierzę że jak myślę pozytywnie to pozytywne rzeczy mnie spotkają. ,,Sekret'' - Byrne. Ale to... jest nie do wyjaśnienia.. Proszę. jak macie namiary na kogoś napiszcie je tutaj... I nie mówcie że nie istnieje coś takiego. Doświadczam tego. I znam osobę która jest taka pechowa, wcześniej myślałam że to przypadek, ale widząc co jest z jej życiem, i co teraz dzieje się u mnie.. jestem zdumiona. Trochę przerażona. Wierzę że są oszuści wsród tych egzorcystów,zaklinaczy, odklinaczy, ale są i ludzie z powołania..
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Egzorcysta, czary, magia, zdejmowanie klątw, klątwy, pech
Co to za wydarzenia? Jeżeli nie chcesz pisać tutaj, napisz na priv.
Egzorcystów nie znam, ale może coś chociaż doradzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opiszę na priv. Tobie. Jak ktoś ciekaw proszę bardzo ale na priv. Otóż: od stycznia 2011 poznałam i zakochałam się w pewnym młodzieńcze jakże uroczym ale rozstaliśmy się w czerwcu. W tym okresie gdy byliśmy razem.. zaczęły dziać się dla mnie pechowe sytuacje. Jeśli ktoś zna odklinacza / egzorcystę to proszę o kontakt..
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W takim razie czekam na wiadomość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a może podświadomie sama "ściągasz" na siebie pecha?
ale ja też chętnie przeczytałabym Twoją historię ![]() Egzorcysty nie znam, z tego co się orientuję, w Polsce jest ich tylko kilku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PROSIŁAM BY NIE WMAWIAĆ MI I NIE WYPISYWAĆ ŻE PODŚWIADOMIE SAMA ŚCIĄGAM PECHA ![]() proszę to uszanować
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podobno w PL Częstochowa to stolica egzorcystów.
Myślę, że najlepiej by było, gdybyś poszła do największego kościoła/katedry w swoim mieście i zapytała o egzorcystę. Mogę liczyć na wiadomość z Twoją historią? Bardzo ciekawią mnie takie rzeczy.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no to albo wierzysz w "odklinaczy" (typu szamanów?), albo jesteś wierząca i potrzebujesz egzorcysty. zdecyduj się...
![]() jeśli chodzi o egzorcystów, to myślę, że najlepiej by było, żebyś udała się do swojej parafii i zapytała się księdza gdzie można takiej pomocy szukać. Dodatkowo w większosci parafii jest raz w miesiącu msza o uzdrowienie, i ta msza również może Ci pomóc. Co do pecha to faktycznie może być tak, że to za sprawą złego ducha, czyli diabła. są różnego rodzaju opętania, a takie dręczenie jest jednym z jego rodzajów.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zaintrygowałaś mnie szczerze mówiąc... byłabyś skłonna podzielić się swoją historią dla zaspokojenia naszej ciekawości ?
znalazłam na szybko: http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/ind...ezc-egzorcyste
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Nie byłam wychowywana w religii katolickiej.
Ale mam przyjaciela księdza, tylko ostatnio nie mam z nim kontaktu. Wolę chyba osobę taką zdejmującą klątwy, która przegoni złą energię.. i klatwę i pecha które zostały na mnie rzucone. Chcę aby ktoś zdjął ze mną klatwę. Jeśli chodzi o moją historię to chętnie na priv ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
jedna z osób jak jej wysłałam swoją historię napisała mi że ten chłopak optrzebuje kogoś takiego. egzorcysty. a ta msza za uzdrowienie? to w każdej parafii? nie znam się, nie jestem katolikiem.. ale chętnie pójdę do kościoła.. to jak to wygląda? to się zamawia? jakie są.. jakby tego ,,warunki"? ..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2011-10-19 o 00:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
te msze są na ogół raz w miesiącu, przynajmniej u mnie w parafii. ksiądz podczas ogłoszeń parafialnych mówi kiedy są, jest to np zawsze pierwsza niedziela miesiąca. zależy od parafii.
jeśli nie chodzisz na msze i nie słyszysz ogłoszeń, to wejdź na stronę www swojej parafii i śledź ogłoszenia parafialne na niej. Albo zapytaj się na zachrystii księdza. Możesz też mejlem napisać do księdza zapytanie o to.
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Myślę, że musisz porozmawiać z księdzem. On pokieruję Cię dalej. Mają listy egzorcystów w danych diecezjach. Podobne listy można znaleźć w internecie, ale nie wiem na ile są prawdziwe. Mogę prosić wiadomość na priv?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Komplikatorka
|
Próbowałabym u zaprzyjaźnionego księdza/zakonnicy dowiedzieć się. Może opowiedz osobie duchownej ( której ufasz) swoją historię i ona stwierdzi czy i kto może pomóc. Strasznie mnie zaciekawiłaś swoim postem, napiszesz PW z historią ?
A ! Kiedyś słyszałam, że właśnie w Częstochowie jest starsza kobieta która "umie" zdjąć urok, klątwe itp. Może google coś znajdzie ?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam.
Powtarzam tylko że nie byłam wychowywana w religii katolickiej. Jestem wierząca. Chętnie pójdę do księdza, ale np w kościele byłam 4 razy w życiu. Nie umiem się przyżegnać. Ale mam wiarę, nie jestem zamknięta na religię. Częstochowa - poszukam na google.. dziękuję
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jeśli jesteś osobą wierzącą to udałabym się na Twoim miejscu do księdza. Najpierw po poradę. By wysłuchał Twojej historii i doradził. Ale uprzedzam- nie zdziw się jak zaleci Ci również konsultacje z psychologiem- egzorcyści często współpracują z nimi i przed rozpoczęciem jakiś swoich działań czekają na opinie lekarza.
Na Twoim miejscu wszelkich szamanów bym sobie darowała- władujesz w to kupe kasy a nie masz pewności czy to nie jakiś naciągacz jakich pełno. Również z chęcią zapoznałabym się z Twoją historią(priv), bo kiedyś już słyszałam o przypadkach nawiedzeń i jest to dla mnie interesujący temat.
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam u 2 psychoterapeutów w związku ze sprawami które się działy - oboje stwierdzili że wszystko jest ok z moją głową.
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Bardzo mnie zaciekawiłaś swoją historią. Sama myślałam nad rozmową z kimś kompetentnym ale z nieco innego powodu lecz brak mi odwagi. Czy mogłabyś mi wysłać swoją historię na priv?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
ja również proszę o wysłanie swojej historii na PW, jeśli to nie problem
![]() w różnych kościołach są organizowane msze o uwolnienie: http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/ind...itwy?showall=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mogę również prosić o wysłanie mi na priv ?
Pisałaś coś o znajomym księdzu, możesz odnowić ten kontakt ? Nie szłabym do pierwszego lepszego księdza, bo to różni ludzi i możesz trafić na kogoś bardzo nieprzyjemnego, może nawet Cię wyśmiać i to Cię zniechęci ... Pomyslałam też o Częstochowie, tam powinnaś znaleźć egzorcystę godnego zaufania.
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podawałam już autorce ten link ![]() --------- Przeczytałam Twoją historię, faktycznie wydaje się być nieprawdopodobne to, co piszesz i nie będę podważać czy moim zdaniem potrzebny jest tu egzorcysta czy nie . (miałam psychologię w szkole więc nie wysysam tego z palca: ) czasami jest tak, że sami wmawiamy sobie choroby i one faktycznie zaczynają występować, może pomogłoby tu działanie placebo ? czasami wmawianie sobie czegoś ma swoje podstawy na tle nerwicowym i myślę, że w tym przypadku też tak jest. Może Twój 'chlopak' działał na Ciebie w taki, a nie inny sposób. wiara czyni cuda
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mogłabym również prosić o Twoją historie na prv? bardzo interesują mnie takie rzeczy.
Wydaje mi się, że tak jak napisała Ashaai powinnaś w pierwszej kolejności udać się do księdza...
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja również prosiłabym o Twoja historie autorko na PW. trudno cokowliek Ci doradzic nie wiedzac jaki jest dokladnie Twoj problem
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie znam nikogo takiego ...
Czy moglabys i ze mna podzielic sie swoja historia na priv? ... Ciekawosc ludzka, to straszna rzecz ... :P
![]() |
#26 |
Komplikatorka
|
Hmm a to przypadek, że dostałam PW od osoby podającej się z TVN, która poszukuje osób na które ktoś rzucił klątwe ?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Poznałam historie i jestem w szoku.
W takiej sytuacji, znając mnie, wylądowałabym w psychiatryku... Myślę, że ten facet rzucił jakiś urok na Ciebie świadomie bądź nie. Ewentualnie może jakaś zazdrosna laska w tym maczała palce? Albo, no nie wiem, kogoś uraziłaś czymś? Tzn. czytałam kiedyś, że dziewczyna spotkała cyganke, która prosiła o pieniądze, ale ona odmówiła, więc ta ja przeklnęła na głos i dziewczyna aktualnie ma przewalone w życiu... Mało prawdopodobne, że to zbieg okoliczności - ale wszystko jest możliwe. Nie chce tu przetaczać sytuacji, które opisałaś, ale wiedz, że choroba może naprawdę zaatakować z dnia na dzień. Miałam tego żywy przykład, że zdrowy człowiek w ciągu kilku dni zgasł ![]() No ale tyle niewyjaśnionych sytuacji w ciągu kilku miesięcy?! Poszłabym do księdza pogadała, a jak nie to do egzorcysty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Damngir90, według mnie ta sytuacja nie ma nic wspólnego z opętaniem czy złymi czarami, raczej z manipulacją na ktorą autorka jest narażona. I nie pomoże tu egzorcysta, a już napewno nie autorce. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-19 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten chłopak podejrzany jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.