|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Praca w biurze UK
Hej, jestem w UK od roku obecnie pracuje w magazynie odziezowym. Ukonczylam licencjat w PL rok temu, pracowalam rok w PL tez w biurze- sad i prokuratura. Chce zaczac college w nastepnym roku-angielski i chcialabym rowniez zmienic prace na biurowa.
Wizazanki czy mozecie doradzic jak sie za to wziac? Jak wpisywac w wyszukiwarkach? Jakie kursy sobie zrobic? Jak zaczac sie efektywnie uczyc jezyka? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
wańka wstańka
|
Dot.: Praca w biurze UK
Cytat:
2. Zdobądź doswiadczenie w miarę możliwości np. poprzez wolontariat 3. Zrób dodatkowe, przydatne kursy np. on line (niekoniecznie płatne)- wąnze być miała odpowiednie umiejętności 4. Możesz się zarejestrować w agencji pracy (ich jest mnóstwo reed, office angels) 5. Praca w biurze jest bardzo niejednoznaczna i mnóstwo zajęć się może w tym mieścić. tu np. mam opis pracy biurowej w sądzie ( a raczej jednego z wielu stanowisk ): https://nationalcareersservice.direc...veOfficer.aspx 6. Dowiedz się jak twoje polskie kwalifikacje przekładają się na brytyjskie powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Praca w biurze UK
W agencjach pracy często maja stanowiska biurowe nie tylko magazynowe wiec spytałabym tam na początek.
Np ja pracuje na programie, na ktory w Polsce na szkolenie trzeba wydać ok 10 tys złotych, uczę sie go za darmo w międzyczasie ![]() No i wlasnie dostałam kontrakt. Wg mnie to najprostsza droga na początek Wysłano przez tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Dot.: Praca w biurze UK
Sprobuj wolontariatu jesli masz oczywiscie mozliwosci czasowe i finansowe, tylko nie zgadzaj sie na to, zeby robic za darmo 2,5 dnia w tygodniu. Moja znajoma w ten sposob dostala prace jako ksiegowa. Robila kurs, w miedzyczasie pomagala w biurze rachunkowym i dostala robote.
Tylko wlasnie sie zastanow co to dla Ciebie jest praca biurowa. Do przewracania papierow to mysle, ze latwo znalezc, ale juz np. jako asysten w ksiegowosci trzeba miec jako takie doswiadczenie. Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-10-18 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.