Pogaduchy na gg - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-30, 20:25   #1
adelle_x
Przyczajenie

GG do adelle_x
Red face

Pogaduchy na gg

Chcialam sie przywitac

Od dawna sledze wizaż. i zauważyłam ze jest tu mnóstwo sympatycznych, otwartych i pomocnych dziewczyn. Do napisania tego wątku zmotywowaly mnie wpisy na 'Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się ' . Jednym z moich celow jest otwarce się na ludzi...
Mnóstwo razy probowalam napisac cos o sobie, ale z nieudanym skutkiem.
Od pewnego incydentu zaczęłam zamykać sie na ludzi, a wiekszosc znajmych poszlo w swoją strone... chcę to zmienic i poznać chociaz jedna osobe z ktora bede się dogadywac. Potrzebuje kogos kto mnie wysłucha (zebym nie musiała smecic ciagle mojemu chlopakowi) zrozumie i doda sił.
Mam 19 lat jestem szczera i zawsze wysłucham. Mam chlopaka za którym szaleje wiadomo raz bywa lepiej a raz gorzej. Szukam głównie wirtualnej przyjaciółki jest mi to obojetne z jakiego miasta
adelle_x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 20:39   #2
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy na gg

Cytat:
Napisane przez adelle_x Pokaż wiadomość
Chcialam sie przywitac

Od dawna sledze wizaż. i zauważyłam ze jest tu mnóstwo sympatycznych, otwartych i pomocnych dziewczyn. Do napisania tego wątku zmotywowaly mnie wpisy na 'Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się ' . Jednym z moich celow jest otwarce się na ludzi...
Od pewnego incydentu zaczęłam zamykać sie na ludzi, a wiekszosc znajmych poszlo w swoją strone... chcę to zmienic i poznać chociaz jedna osobe z ktora bede się dogadywac. Potrzebuje kogos kto mnie wysłucha (zebym nie musiała smecic ciagle mojemu chlopakowi) zrozumie i doda sił.
Mam 19 lat jestem szczera i zawsze wysłucham. Mam chlopaka za którym szaleje wiadomo raz bywa lepiej a raz gorzej. Szukam głównie wirtualnej przyjaciółki jest mi to obojetne z jakiego miasta
Tez podczytuje ten watek , trzeba przyznac daje kopa

Można wiedziec co to za incydent, który odsunął Cie od ludzi? Az takie bylo to poważne , że zamknęłaś się w sobie?
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 20:51   #3
adelle_x
Przyczajenie

GG do adelle_x

szczerze to mialam nadzije ze jak przeplote to medzy zdaniami to nie nabierze takiego sensu... ujmę to w skrócie tak, ze strasznie przejechalam sie na byłych znajomych, bez wdawania się w szczegóły... szczególnie na forum. nie tyle ze sie zamkłam, mam paru znajomych z ktorymi wychodze na piwko itd poprostu od dawna nikomu sie nie zwierzalam nie obgadywalam jak przyjaciólki itd... Przyzwyczaiłam sie do takiego stanu i nauczyłam żyć bez zwierzania sie ludziom, mówienia o swoich uczuciach... z dołow leczylam sie samaa.. zwyczaj bardzo pomagaly mi te glupie amerykańskie seriale ;p Ale to chyba lekarstwo na chwile... chce poznac kogos do kogo jak wejde na gg napisze " hej co slychac" i ktos z checia zacznie mi opisywac co i jak...
Stary 2011-05-30, 21:13   #4
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

a to nie lepiej kogos z okolicy? żeby miec kogoś na żywo potem ewentualnie? Nie ma na wizazu watku z Twojej okolicy?
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 23:14   #5
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Bardzo mi przykro, że spotkało Cie tlye złych rzeczy. A z drugiej strony cieszę się, że nie siedzisz i narzekasz, ale zaczynasz działac.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 23:28   #6
fighter_ka
Raczkowanie

Wiem co czujesz, tez zawsze bylam cicha i stalam z boku, nie unikalam ludzi ale nie zalezalo mi na ich towarzystwie.
Od niedawna pracuje nad tym i musze ci powiedziec ze jest co raz lepiej, pomogl mi w tym moj chlopak, wspiera mnie jak widzi ze zamykam sie w sobie. Dalej mam problemy z nawiazywaniem kontaktow z obcymi osobami a co dopiero mowieniu o uczuciach czy o tym co mysle ale staram sie, widze duze postepy i chce zeby bylo tylko lepiej.

Wydaje mi sie ze na zywo byłoby lepiej rozmawiac i spotkac sie ale jak wolisz, chociaz przez pisanie jest latwiej i moze dlatego tak chcesz
fighter_ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 09:21   #7
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ja doskonale rozumiem czego szukasz I powiem Ci, że można to znaleźć - można znaleźć zrozumienie, można się przed kimś otworzyć, można zaufać, można znaleźć wsparcie i to przez internet. Ale bierz pod uwagę, że jeśli NAPRAWDĘ się z kimś zaprzyjaźnisz, to może się okazać, że jednak bardzo chcesz się z tą osobą spotykać na żywo Odległość może być większą lub mniejszą przeszkodą, ja przez wirtualne zaprzyjaźnienie się z kimś odbyłam wycieczkę do Wrocławia, a to kawał drogi ode mnie , a potem przyjaciółkę ściągałam do siebie do Warszawy, w tym roku planujemy to powtórzyć... To zawsze trochę "problem logistyczny", co innego jak chcesz się z kimś spotkać na kawę i dojazd ci zajmie pół godziny, a co innego jak chcesz się spotkać z kimś oddalonym o np 300 km

No i powiem Ci jeszcze, żebyś się łatwo nie poddawała, wątpliwe żebyś od razu trafiła na "bratnią duszę", z którą się świetnie dogadasz, ale masz szansę trafić jeśli będziesz próbować i poznawać różne osoby.

Wydajesz się bardzo sympatyczną dziewczyną. Szkoda by było, gdybyś się całkiem zamknęła na ludzi
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 11:45   #8
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 22:09   #9
adelle_x
Przyczajenie

GG do adelle_x

Naprawdę dziekuje z tyle ciepłych słow
moze wkoncu wezme się za siebie ..
wiem wiem lepiej znaleźć kogoś z okolicy ale jakos łatwiej zaczac od rozmow na gg.. zreszta bardziej prawdopodobne ze znajde kogos chetnego do pogadania tak, niz gdybym miala ograniczyc do kilku miast...
jeszcze raz strasznie dziekuje za te słowa motywacji. Jezeli jest ktos chetny do pogadania to mozna pisac na prw.
Stary 2011-06-01, 11:16   #10
GagaFace
Zadomowienie

Czy ktoraś w Was mogła by podać linka, do tego wątku ? Śluma ze mnie, nie mogę go znalesć ...

Edytowane przez GagaFace
Czas edycji: 2011-06-01 o 11:18
GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 06:41   #11
Thelipterys
Raczkowanie

GG do Thelipterys

Cytat:
Naprawdę dziekuje z tyle ciepłych słow
moze wkoncu wezme się za siebie ..
wiem wiem lepiej znaleźć kogoś z okolicy ale jakos łatwiej zaczac od rozmow na gg.. zreszta bardziej prawdopodobne ze znajde kogos chetnego do pogadania tak, niz gdybym miala ograniczyc do kilku miast...
jeszcze raz strasznie dziekuje za te słowa motywacji. Jezeli jest ktos chetny do pogadania to mozna pisac na prw.
Witam! ja Ciebie doskonale rozumiem, sam mialem juz nieraz w sowim zyciu rozne momenty, czesto przykre, dolujace, ale staram sie isc do przodu i pozytywnie patrzec w przyszlosc. Tak wiec, jesli mas zochote, mozesz do mnei napsiac na gg i mozemy porozmawiac. Na pewno wyslucham moze cos doradze. Pozdrawiam!
Thelipterys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 12:01   #12
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

do mnie też możecie napisać...

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-06-02, 17:32   #13
awunia
Zakorzenienie

GG do awunia

ja w życiu chyba nie miałam przyjaciółki, a żyję
warto zauważyć że najlepszym kompanem dla siebie możemy być my sami

a otwarcie na ludzi.....
ZAWSZE są dwie opcje:
*pokochają
*skrzywdzą i zostawią ;]

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
do mnie też możecie napisać...

fajny avatar

Edytowane przez awunia
Czas edycji: 2011-06-02 o 17:33
awunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-02, 17:34   #14
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Danke

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-06-04, 16:53   #15
asik1503
Zakorzenienie

ja właśnie na wizażu poznałam kilka fantastycznych osób z którymi mogę pogadać o wszystkim na gg wiadomo, że czasem mamy różnice poglądów, czasem nie szczędzimy sobie słów krytyki ale to bardzo pomaga i pozwala spojrzeć na pewne sprawy z innej perspektywy nigdy ich na oczy nie widziałam ale wszystko jest do nadrobienia a takie osoby są nieraz lepsze niż jakaś pseudo przyjaciółka...
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-05, 21:20   #16
zglowawchmurach
Raczkowanie

GG do zglowawchmurach

wiem, co czujesz. ja też po kilku nieprzyjemnych (bardzo nieprzyjemnych!) incydentach zaczęłam izolować się od ludzi. dopiero jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że nie w tym rzecz. omijam tych, na których porządnie się przejechałam, ale nie zakładam, że będzie podobnie za każdym razem, kiedy się otworzę. szukam też plusów tego, co się stało - w życiu trzeba być twardym. a jak być twardym, jeśli nie dostanie się czasem po tyłku?

moje gg w profilu. zapraszam. ^^

Wierzę w marzeń zieleń ponad nieba błękit!

zglowawchmurach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 20:23   #17
EjjSenioritta
BAN stały

Do mnie też możesz napisać Chociaż sama nie izoluję się od ludzi,uwielbiam ich towarzystwo,to również się na wielu osobach przejechałam,ale nauczyłam się żyć z myślą,że nie pierwszy i ostatni raz
EjjSenioritta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 07:58   #18
monicca1989
Zakorzenienie

Do mnie również możesz napisać, sama nie mam takiej bratniej duszy moje dawne przyjaciółki rozeszły się każda w inna stronę i kontakt niestety się urwał i czasami na prawde nie ma z kim pogadać...
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-08, 11:59   #19
infrequency
Zakorzenienie

GG do infrequency

Do mnie też możesz napisać.
infrequency jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 12:19   #20
faworek7
Raczkowanie

bardzo fajny pomysl trzeba ulepszac swoje zycie! brawo
faworek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-10, 18:17   #21
Anunnaki
Raczkowanie

I ja się zgłaszam,do mnie również możesz napisać,jakby co
Anunnaki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 10:04   #22
Blondynka_1990
Przyczajenie

GG do Blondynka_1990

I do mnie też możecie Zapraszam i pozdrawiam
Blondynka_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 17:31   #23
tootsie86
Raczkowanie

3049668 zapraszam i do mnie miło by było poznać nowe osoby zarówno internetowo jak i w realu pozdrawiam

62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

tootsie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-17, 11:02   #24
olaaaa199111
Zakorzenienie

jeśli ktoś chciałby nawiązać znajomość- zapraszam na PW
Stary 2011-06-24, 20:02   #25
ewa 3 0
Przyczajenie

Cytat:
Chcialam sie przywitac

Witaj.Właśnie przeczytałam Twój wątek.I chiałbym opwoiedzieć Ci cos optymistycznego.3 lata temu dałam ogłoszenie na gumtree,że poznam koleżanki z Wrocławia.po 2 minutach dosłownie odpisała do mnie na gg dzieczyna,moja immienniczka,w podbnym wieku!Zapytała tylko o Wrocław.Do dzis się jednak przyjaźnimy.Jest ze Szczecina,ale widujemy się choć 2 razy w roku.I mamy playa więc codziennie rozmawiamy za darmo.Ani razu mnie nie zawiodła,zawsze wysłucha,jestem bardzo podobna do mnie.Chłopaka mojego juz nie ma ,ale ta znajomość trwa.Pielęgnujemy ja obie.a więc uszka do góry.Szukaj
ewa 3 0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 23:02   #26
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

hej jestem Monii
i jestem bardzo samotna

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-12, 18:29   #27
Abenteuer
Rozeznanie

Hej no może ja nie jestem taka samotna ale lubię słuchać innych ludzi Więc również możecie pisać
Stary 2015-10-04, 14:49   #28
edytuj_profil
Przyczajenie

Hej,

Dołączam się do poszukującym bratniej duszyczki Jakoś tak się w moim życiu zwykle składa, że mam wokół siebie masę facetów - począwszy od podstawówki i liceum, gdzie płeć brzydka zdecydowanie górowała [liczebnie] na płcią piękną, a na studiach i pracy kończąc, gdzie z kolei związane jest to z typem uczelni i branżą. No i o ile bardzo lubię tych wszystkich chłopaków, nieźle się z nimi dogaduję itd., to... brakuje mi psiapsiółki, z która mogłabym wyjść na kawę/zakupy/ploty. Także, jeśli jest ktoś, kto również poszukuje koleżanki (może przyjaciółki? ), to czekam na wiadomość. Na pewno odpowiem na każda, pozdrawiam, buziaki

PS. Jestem z Wrocławia, ale oczywiście lokalizacja nie jest żadnym ograniczeniem

Edytowane przez edytuj_profil
Czas edycji: 2015-10-04 o 14:50
edytuj_profil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości