|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pogaduchy na gg
Chcialam sie przywitac
![]() Od dawna sledze wizaż. i zauważyłam ze jest tu mnóstwo sympatycznych, otwartych i pomocnych dziewczyn. Do napisania tego wątku zmotywowaly mnie wpisy na 'Nie odkładam życia na potem! - zmieniam się ![]() Mnóstwo razy probowalam napisac cos o sobie, ale z nieudanym skutkiem. Od pewnego incydentu zaczęłam zamykać sie na ludzi, a wiekszosc znajmych poszlo w swoją strone... chcę to zmienic i poznać chociaz jedna osobe z ktora bede się dogadywac. Potrzebuje kogos kto mnie wysłucha (zebym nie musiała smecic ciagle mojemu chlopakowi) zrozumie i doda sił. Mam 19 lat jestem szczera i zawsze wysłucham. Mam chlopaka za którym szaleje wiadomo raz bywa lepiej a raz gorzej. Szukam głównie wirtualnej przyjaciółki jest mi to obojetne z jakiego miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy na gg
Cytat:
![]() Można wiedziec co to za incydent, który odsunął Cie od ludzi? Az takie bylo to poważne , że zamknęłaś się w sobie?
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
szczerze to mialam nadzije ze jak przeplote to medzy zdaniami to nie nabierze takiego sensu... ujmę to w skrócie tak, ze strasznie przejechalam sie na byłych znajomych, bez wdawania się w szczegóły... szczególnie na forum. nie tyle ze sie zamkłam, mam paru znajomych z ktorymi wychodze na piwko itd poprostu od dawna nikomu sie nie zwierzalam nie obgadywalam jak przyjaciólki itd... Przyzwyczaiłam sie do takiego stanu i nauczyłam żyć bez zwierzania sie ludziom, mówienia o swoich uczuciach... z dołow leczylam sie samaa.. zwyczaj bardzo pomagaly mi te glupie amerykańskie seriale ;p Ale to chyba lekarstwo na chwile... chce poznac kogos do kogo jak wejde na gg napisze " hej co slychac" i ktos z checia zacznie mi opisywac co i jak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to nie lepiej kogos z okolicy? żeby miec kogoś na żywo potem ewentualnie?
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro, że spotkało Cie tlye złych rzeczy. A z drugiej strony cieszę się, że nie siedzisz i narzekasz, ale zaczynasz działac.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Wiem co czujesz, tez zawsze bylam cicha i stalam z boku, nie unikalam ludzi ale nie zalezalo mi na ich towarzystwie.
Od niedawna pracuje nad tym i musze ci powiedziec ze jest co raz lepiej, pomogl mi w tym moj chlopak, wspiera mnie jak widzi ze zamykam sie w sobie. Dalej mam problemy z nawiazywaniem kontaktow z obcymi osobami a co dopiero mowieniu o uczuciach czy o tym co mysle ale staram sie, widze duze postepy i chce zeby bylo tylko lepiej. Wydaje mi sie ze na zywo byłoby lepiej rozmawiac i spotkac sie ale jak wolisz, chociaz przez pisanie jest latwiej i moze dlatego tak chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja doskonale rozumiem czego szukasz
![]() ![]() ![]() ![]() No i powiem Ci jeszcze, żebyś się łatwo nie poddawała, wątpliwe żebyś od razu trafiła na "bratnią duszę", z którą się świetnie dogadasz, ale masz szansę trafić jeśli będziesz próbować i poznawać różne osoby. Wydajesz się bardzo sympatyczną dziewczyną. Szkoda by było, gdybyś się całkiem zamknęła na ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Naprawdę dziekuje z tyle ciepłych słow
![]() moze wkoncu wezme się za siebie .. wiem wiem lepiej znaleźć kogoś z okolicy ale jakos łatwiej zaczac od rozmow na gg.. zreszta bardziej prawdopodobne ze znajde kogos chetnego do pogadania tak, niz gdybym miala ograniczyc do kilku miast... jeszcze raz strasznie dziekuje za te słowa motywacji. Jezeli jest ktos chetny do pogadania to mozna pisac na prw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Czy ktoraś w Was mogła by podać linka, do tego wątku ? Śluma ze mnie, nie mogę go znalesć ...
![]()
Sztywny moralny kodeks z dala od chorych podniet. Edytowane przez GagaFace Czas edycji: 2011-06-01 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
do mnie też możecie napisać...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja w życiu chyba nie miałam przyjaciółki, a żyję
![]() warto zauważyć że najlepszym kompanem dla siebie możemy być my sami ![]() a otwarcie na ludzi..... ZAWSZE są dwie opcje: *pokochają *skrzywdzą i zostawią ;] ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- fajny avatar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2011-06-02 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie na wizażu poznałam kilka fantastycznych osób z którymi mogę pogadać o wszystkim na gg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
wiem, co czujesz. ja też po kilku nieprzyjemnych (bardzo nieprzyjemnych!) incydentach zaczęłam izolować się od ludzi. dopiero jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że nie w tym rzecz. omijam tych, na których porządnie się przejechałam, ale nie zakładam, że będzie podobnie za każdym razem, kiedy się otworzę. szukam też plusów tego, co się stało - w życiu trzeba być twardym. a jak być twardym, jeśli nie dostanie się czasem po tyłku?
![]() moje gg w profilu. zapraszam. ^^
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Do mnie też możesz napisać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Do mnie również możesz napisać, sama nie mam takiej bratniej duszy moje dawne przyjaciółki rozeszły się każda w inna stronę i kontakt niestety się urwał i czasami na prawde nie ma z kim pogadać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Do mnie też możesz napisać.
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
bardzo fajny pomysl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
I ja się zgłaszam,do mnie również możesz napisać,jakby co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
I do mnie też możecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
3049668 zapraszam i do mnie miło by było poznać nowe osoby zarówno internetowo jak i w realu
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jeśli ktoś chciałby nawiązać znajomość- zapraszam na PW
![]()
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej no może ja nie jestem taka samotna ale lubię słuchać innych ludzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Hej,
Dołączam się do poszukującym bratniej duszyczki ![]() ![]() ![]() PS. Jestem z Wrocławia, ale oczywiście lokalizacja nie jest żadnym ograniczeniem ![]() Edytowane przez edytuj_profil Czas edycji: 2015-10-04 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.