|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
<- zielony ->
Witam.
Po długim rozsatniu się z zielonymi kolorami, znowu mnie coś naszło <chyba zielnooki potwór> i na próbę kupiłam zielone cienie Inglota. Zdjęcia są dość małe,ale chyba da się zobaczyć moje oczy, bo jak mówicie , są takie ![]() ![]() ![]() Użyłam: Twarz: Korektor Maybelline Ever fresh, korktor pod oczy i na powieki Paul Sagane, podkład piankowy Maybelline, puder brązujący Vipera. Oczy: POtrjne zielone cienie Inglota, czarny cień Inglota - robiłam nim na mokro kreski, w zewnętrznym kąciku lekko roztarte, tusz czarny Maybelinne Vollum Expres turbo boost. Usta: konturówka pierre rene i błyszczyk Inglota bezbarwny, ale za to jak pachnie ![]() Zawsze mam problem z zakończeniem takiego posta, więc napisze tylko głupawe: Zapraszam ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2008-05-21 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: <- zielony ->
Bardzo ładny makijaż i twarzowy, pasuje Ci.
Czemu takie małe zdjęcia? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
śliczny makijaż, bardzo ładnie Ci w zieleniach
![]() przy wiekszej ilości wolnego czasu będę musiała podpatrzeć wszystkie Twoje makijaże, bo pewnie jakis ominełam ![]() ![]() ![]() jaki odcień Maybelline podkładu masz na sobie? ![]() pieknie podkreślone oczy ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]()
ślicznie! oczka pieknie podkreslone, ta zielen idealnie im pasuje!b ladny kolorek! co to: mapka czy integra? szkoda, ze tak niewiele widac co do nalozenia samego cienia, ale to co widze podoba mi sie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Super
![]() Bardzo ladnie pasuje ta zielen do bursztynowych teczowek. Oczko slicznie wycieniowane i wogole wszystko super gra!! Bardzo ladnie wygladasz na zdjeciach , ten szaliczek dodaje niesamowicie uroku :tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak cieplutko wyglądasz w tym makijażu
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia troszkę pwiększyłam, ale starciły one nieco na jakości
![]() Pomadko- dziękuję ![]() Bluegirl- odcień mam chyba najjaśnieszy, w każdym bądz razie jest to 020 cameo ![]() Beekeeper- cienie to integra, błyszczyk mam bezbarwny, różu nie nakładałam , ponieważ naturalnie już tak się zaczerwieniłam , że wolałam już nie przesadzać, ale na zdjęciach na szczęście tego ne widać ![]() Tanzanit-dziękuję Ci ![]() ![]() Ona1982-cieszę się , ze podoba Ci się i mój makijaż, i moja rama . Nota bene jest to rama ze starego obrazu ![]() Kreseczki też potrafisz robić, widziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładnie Ci w tym makijażu, świetnie się prezentują Twoje oczy w takiej oprawie. A propos oprawy, rama faktycznie piękna. Właśnie ostatnio postanowiłam kupić sobie zielony cień i chyba rozejrzę się za tym Inglotem, akurat taki odcień by mi pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi cienie, to bardzo długo szukałam odpowiedniego koloru wśród firm wszelakich <czytaj dolna i średnia półka, na tą wyskoką pki co mnie nie stać>, ale zawsze pojawiał się problem, Przeważnie proponowano mi odcienie zieleni, daleko idące od moich wyobrażeń, były to przygaszone zielenie , typu oliwka czy khaki, a ja chciałam mniej więcej coś takiego jak mam i jestem nawet zadowolona ![]() Jeanette- dziękuję za komplement ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Justyno świetne oczki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Śliczny kolorek, ale nie wiem czy mi też byłyby w nim łądnie...
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bardzo podoba mi sie kolor cieni, do Twoich cudnych oczu pasuje rewelacyjnie!
![]() Uwage moją zwrócił też odcień podkładu...czuje że byłby w sam raz dla mnie-muszę sie rozejrzeć...dobry jest jakościowo? Cały makijasz zrobiłaś bardzo bardzo ładnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zieleń jets śliczna a w dodatku idealnie się komponuje z Twoimi tęczówkaqmi
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Bardziuchno mi sie podoba
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
masz piękne oczy
![]() Bardzo mi sie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Piekne masz te oczyska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Do twarzy Ci w zieleniach,tęczówka oka pieknie wyeksponowana,trezab się znow wybrać do drogerii ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ślicznie i ładnie wykonane. pasuje do twojej urody pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
powiem skromnie: jak zwykle ślicznie wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Jak to było w tym programie w telewyzji: Jestem na TAK
![]() Zieleń świetnia gra z kolorem Twoich tęczówek, jakby je ociepla. Bardzo mi się podoba cieniowanie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Baaardzo, ale to bardzo podoba mi się zestaw kolorystyczny: kolor Twoich tęczówek + zielony cień +sweterek z czerwonymi i zielonymi paseczkami + czerwony szaliczek. Dopracowałaś szczegóły
![]() > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Boze, jakas Ty sliczna, Manolitko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
fajny ten zielony kolor taki trawiasty
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
ladny..i bardzo ladnie w nim wygladasz
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Monik@- właśnie tak sobie myślałam, że usta będa na drugim planie, zgdnie z zasadami w makijażu dziennym
![]() ![]() Sysska- przy małych czkach wystarczy tylko odpowiednio je pomalować, a jeśli chodzi o zestawienie tego koloru do niebieskich tęczówek, hm... powinien pasować, aczkolwiek widzałabym raczej ten kolor jako dodatek , zaakcentowanie, a nie całkwicie nim wykonany makijaż ![]() Kamiks- dziękuję za komplement. Podkład jest dość dobry, ładnie wyrównuje kolor skóry, ale jeśli masz choc lekko przesuszną skórę , to nie polecam, ponieważ bardz uwidacznia suche partie skóry ![]() Rzyrafko- dziękuję ![]() ![]() Czuczenko- dziękuję ![]() Maga.pol- cieszę się i dziękuję ![]() Olsek=D-hehe ... jest mi niezmiernie miło ![]() Boniulko- życze udanych zakupów i również dziękuję ![]() Monna@- ![]() Kiya- miło mi ![]() Voodia- dziękuję ![]() Gosiah- no cóż, przyznaję tym razem zdjęcia nie za dobre ![]() ![]() Justa1980-jaka ja tam śliczna, ale przyznam , ze moją próżną stronę duszy połechtał Twój post ![]() ![]() Zanettkaa- nu , faktycznie trawka ![]() Villemciu ![]() Komplementy,komplementy.. . a gdzie krytyka i wskazówki? Tylko troszkę ich było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.