|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dobry weterynarz z Poznania DYSKOPATIA!
witam,
szukam dobrego weterynarza z najlepiej z poznania i okolic dla mojego chorego pieska. wiem ze istniej watek o dyskopatii u psow jednak chcialam zalozyc nowy ze wzgledu na mojego psiaka. 2 tyg temu wet stwierdzil u niego dyskopatie i jedyne leczenie ktore zaproponowal to sterydy ktore ma mu podawac co 2 tygodnie. nie widze jednak zadnej poprawy, piesek ledwo chodzi na tylne lapki, trzesie sie, nie ma apetytu, bardzo chudnie . juz nie mam sily patrzec jak sie meczy ale niewiem co robic gdyz wet nie poleca operacji jedynie leczenie objawow ktore jak widac tez sa nieskuteczne. czytalam na innym forum o niejakim doktorze sekuli z okolic wroclawia ktory pomogl innym pieskom z objawami dykopatii, jezeli ktos z was mial taki przypadek prosze o pomoc, napiszcie jak to wygladalo u waszych psiakow, czy mieliscie kontakt z tym lekarzem , ale przede wszystkim czy znacie jakiegos godnego polecenia z okolic poznania .. baaardzo prosze o pomoc ja i moj piesek czekamy na jakiekolwiek odpowiedzi i dziekujemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry weterynarz z Poznania DYSKOPATIA!
Najlepiej sama poszukaj w necie informacji, bo na to forum zagląda tylko garstka osób. Nie wiem, gdzie w Poznaniu leczysz pieska, ale wiem, ze w tej lecznicy np. dr Kamiński zajmuje się ortopedią http://www.klinwet.pl/nasi-lekarze/ Trudno mi powiedzieć, w jakim stanie jest piesek, ale podawanie sterydów w takim przypadku jest jak najbardziej słuszne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki sprawdzę tego lekarza. moze i sterydy bylyby slusznie podawane gdyby bylo widac poprawę a tu zamiast lepiej to jest coraz gorzej juz niewiem co robic.. ale bede szukac jeszcze innych lekarzy moze ktorys znajdzie inny sposob leczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej, zostawiłam Ci PW w sprawie dyskopatii Twojego psa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.