|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Strój dla hostessy, prosze o pomoc!!
Witam wszystkich serdecznie!
Natrafiła mi się okazja wystawienia swojego samochodu wyścigowego w jednym z większych centrów handlowych w Polsce. Oczywiście chciałbym, żeby przy samochodzie kręciła się efektownie, ale jednocześnie dosyć elegancko ubrana, dziewczyna. Zależy mi na czymś eleganckim, ale z pazurem lub na czymś z pazurem, ale w miarę eleganckim ![]() ![]() Generalnie nie chciałbym wydać za dużo pieniędzy ponieważ mam trochę rzeczy, które mogłyby się nadać ![]() Oczywiście trzeba znaleźć kogoś, kto poradzi sobie w nich dużo lepiej ![]() I teraz pytanie co dalej. Do klimatów motoryzacyjnych mogłyby być lateksowe legginsy. Mam takie prawdziwe i to jest plus bo ich wykorzystanie zmniejszyłoby koszty. Tylko co na górę do tego ? Druga opcja o której myślałem, to kryjące czarne rajstopy, rozkloszowana spódnica do kolan z ekoskóry i koszula. Czy może spódnica powinna być ołówkowa ? Opcja trzy, to zwykłe czarne rurki i skórzana kurtka. Co myślicie ? Czy, któraś z tych opcji ma szanse na powodzenie ? A może inne pomysły na stylizację pasującą do tych butów ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strój dla hostessy, prosze o pomoc!!
jak ma być elegancko to ubierz ja w zwykłe szpilki, czarne rurki i koszulową bluzkę lub prosty tshirt. koszule wystarczy delikatnie rozpiąć czy fajnie ją związać i jest nieco bardziej seksownie bez ocierania się o wulgarnąć, a zwykły prosty dopasowany tshirt w zależności od rodzaju wykończenia pod szyją/dekoltu może ze spodniami typu rurki stwarzać iluzję kombinezonu - prosto i bez wielkiego kombinowania. wszystko zależy od tego jak kobiecą figurę będzie miała modelka.
w butach jak w linku każda panna będzie wyglądać jak prostytutka i to raczej nie ekskluzywna... podobnie nie czuję tematu lateksowych leginsów. one nie wyglądają tandetnie chyba tylko z czymś zakrywającym pupę a to się chyba nie zgrywa z ideą seksownych, eleganckich hostess przy sportowym samochodzie.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Chcesz dac te buty, lateksowe leginsy i zeby wyszlo to elegancko
![]() W takich butach i leginsach zadna nie bedzie wyladac elegancko ![]() Najlepsza opcja to czarne klasyczne szpilki, czarne rurki/spodnica i jakas elegancka bluzka + ewentualnie skórzana kurtka albo latna sukienka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Na targach motoryzacyjnych najwięcej hostess jest ubranych w minisukienkę i szpilki. Fakt, są firmy ktore dają lateksowe elementy, ultrakrótkie szorty, kozaki za kolano właśnie z lateksu etc. Jak chcesz elegancko-prosta czarna mini sukienka i szpilki. Spodni czy legginsow na żadnych targach nie widziałam, tak samo jak kryjących rajstop.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.