|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
"Bal czy szmal?"
Cześć Wszystkim. Mam takie pytanie. Czy mieliście kiedyś do czynienia z audycja radiowa eski "bal czy szmal?" ? Dzisiaj jadąc samochodem właśnie usłyszałem tę audycję. Tam chodzi mniej więcej o to, że ktoś z radia dzwoni i namawia podaną przez ciebie osobę na kolację. To jest dla tych osób, które np. są pokłócone z kimś i nie mogą za bardzo sami sobie z tym poradzić lub po prostu ktoś im wpadł w oko ale nie bardzo chce się zgodzić na spotkanie i przydałaby się im pomoc. Jeśli się zgodzi to idą na jakąś kolację a jeśli nie to osoba odmawiająca dostaje 50 zł.
Ja jestem w tej pierwszej grupie. Wiem, że chyba lepiej byłoby samemu popracować nad tym ale to wydaje się być bardziej oryginalne. Kobiety podobno lubią być zaskakiwane. Myślę, że jak sam ją zaproszę to może drugi raz mi odmówić a trzeciego juz na pewno nie będzie bo ile można. Wiem, że i tak może się nie zgodzić ale to już trudno. Nie stracę nic. A może znacie coś podobnego? I co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: "Bal czy szmal?"
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Aha. Krótko i na temat😀
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
zastrzeliłabym kolesia za taką akcję, skoro wcześniej odmówiłam spotkania. bardziej by mnie to wk...iło niż się spodobało.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Znam, nie raz słyszałam w radiu. Takich spraw nie załatwia się na antenie w asyście głupich komentarzy prowadzących. Beznadziejny pomysł według mnie.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zabawne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
W sumie to chyba racja. Heh, głupi pomysł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
jakby ktoś do mnie zadzwonił i na coś zaczął namawiać - urwałabym rozmowę, rozłączyłabym się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
W takim razie nie ma co... Przez moment pomyślałem, że może nie byłoby to złe ale jak chwilę pomyślałem to jednak nie najlepszy pomysł. Trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
myślę, że to ma sens jeżeli np. spodobał Ci się ktoś i jesteś nieśmiały, boisz się podejść lub chcesz zrobić tej osobie niespodziankę - wtedy ok i sądzę, że może być odebrane pozytywnie
ale jak ktoś już raz odmówił albo ludzie wywlekają na antenie swoje brudy to niestety ale to żałosne - najbardziej zapadła mi w pamięć para w której żona zadzwoniła do radia żeby przekonali jej męża do trójkąta, wtf ?! spaliłabym się ze wstydu jakby mnie ktoś tak urządził
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
To może kiedyś zapytam normalnie jeszcze raz.
Hahah trójkąt 😂 To jakiś ekstremalny przypadek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
on tired little feet
|
.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-03-15 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
O RLY?
|
ta audycja ma juz lata chyba
na pewno nie pogodzilabym sie w taki sposob
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ale szopka, chyba zabiłabym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Jezeli chlopak bylby niesmialy albo chcial jakos oryginalnie zagadac to ok
. Gdy jednak juz raz ktos uslyszal odmowe i teraz próbuje znow w ten sposob to nie. Jak dla mnie to jest takie wymuszanie i myslenie ze skoro jest to robione publicznie to nie odmowi. To jest zalosne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przecież to jest kolejne wcielenie, już trzecie chyba pana o nicku "gosc7862". Masz obsesję, daj dziewczynie spokój, a jeśli nie potrafisz to może przyda się psycholog.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
O Boże, rzeczywiście. Czy nie można go zbanować za te kilka kont i tłuczenie tematu po raz setny? W jednym wątku nawet się nie przelogował. Współczuję biednej dziewczynie. A Ty, Autorze, do psychologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Hahah slucham? Chyba to jakaś pomyłka
![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Pomysł był kiepski ale od razu do psychologa? Haha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jak już ją zapraszałeś i odmówiła, to daj spokój. Ostatecznie zaproś ją jeszcze raz osobiście, ale nie przez audycję radiową, bo to ją najpewniej tylko wkurzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Tak, już wiem, że to byłoby żałosne ale jak to usłyszałem to nawet się uśmiechnąłem i wydawalo mi się to pozytywne. Sprawy się skomplikowały niedawno bo byliśmy dobrymi, może nie przyjaciółmi ale mieliśmy dobry kontakt. Jednak jakoś się nie spotykaliśmy w 4 oczy. Chyba, że przypadkiem to wtedy to co innego. Zazwyczaj w większym gronie. A teraz po tej propozycji chyba zorientowała się, że coś chodzi mi po głowie i zachowuje się inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.