|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Sukienka w panterkę
Zakupiłam sobie już jakiś czas temu cudną sukienkę w panterkę - rozkloszowaną, podkreślającą talię, przed kolana, bez rękawów...
No i właśnie ani razu jeszcze jej nie miałam na sobie. ![]() Nie wiem z czym ją zestawić żebym wyglądała w niej jak Wild Thing ( ![]() Jak wiadomo z panterką to nie taka prosta sprawa - nie bez powodu długi czas była uznawana za tandetę. Myślałam o zwykłej czarnej marynarce, ale może macie jakieś lepsze sugestie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Sukienka w panterkę
Świetny pomysł! Na mojej "wishliście" od dłuższego czasu już widnieje porządna skóra, ale na razie wydatek ten odwlekam w czasie z braku większego przypływu gotówki. ;p Więc teraz mnie może zmotywuje żeby odłożyć.
![]() Jeszcze jakieś sugestyje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Też bym poszła w czerń. Ramoneska :d Super pomysł z czarnymi butami. A jak wygląda sukienka? Możesz zrobić fotę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ja byłabym bardzo ostrożna z dodatkami, mam panterkową koszulę i jak dla mnie to ten wzór "robi" już całą stylizację. Do sukienki w panterkę dodałabym czarne kryjące rajty, klasyczne czarne szpilki/inne eleganckie buty, wąski czarny pasek i tyle. Marynarka czarna też ok, tak samo jak ramoneska czy prosty pudełkowy żakiet, ewentualnie beżowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Oto sukienka:
![]() Strasznie mi się spodobało właśnie połączenie panterki z czerwonymi ustami i blond włosami (całokształt u modelki mnie zachwycił - na innym foto - a znalazłam tylko to)... No ale nie wzięłam pod uwagę, że modelka ma bardzo dziewczęcą urodę, a ja, gdy się umaluję wyglądam no, nazwijmy to "bardziej kobieco" - pewnie wiecie o co chodzi. Dlatego właśnie muszę tą sukienkę i tą czerwień ust (bo z tego połączenia na pewno nie zrezygnuję) jakoś przełamać. Bałam się, że ktoś mi zaproponuje jakieś z dupy wzięte kolory, bo widziałam w niektórych wątkach i wyobraźnia mnie zabiła. ![]() Wasze propozycje bardzo mi się podobają! Są bardzo w moim guście. ![]() Edytowane przez WildThing Czas edycji: 2015-10-01 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Sukienka prześliczna. Na pewno zrobisz w niej wrażenie. Ja bym wybrała też ramoneskę z delikatnej czarnej skórki. Będzie pasować idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Zgadzam się z pozostałymi Ramoneski rządzą!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mam prawie identyczną sukienkę i noszę ją właśnie ze skórą i jakimiś ciężkimi botkami + czarne kryjące rajstopy
![]() Pantera bardzo w modzie tej jesieni, więc noś koniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.