| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-06-29, 14:38 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-02 Lokalizacja: Koszalin 
				 | praca

Hej dziewczyny   Mam taki problem.  Pracowałam kiedyś w Rossie, na zastępstwo. Teraz obecnie szukam pracy i w mojej okolicy potrzebują sprzedawców. Złożyłam CV. Mam nadzieję,że wezmą mnie pod uwagę.  Byłyście w takiej sytuacji ?  Czy może warto wybrać się do kierowniczki tego sklepu i z nia dodatkowo porozmawiać ? Powiem szczerze,że bardzo dobrze pracowało mi się, w Rossie, mimo,że ekipa była nie zaciekawa....Ale pracę tą bardzo lubiłam. Możecie mi jakoś poradzić ? Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2015-06-29, 18:49 | #2 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Dot.: praca

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2015-08-12, 14:39 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-08 
				 | 

Oj, to musiałaś trafić do jakiegoś fajnego sklepu, bo ja pracowałam kilka miesięcy i kierowniczka wprowadzała terror. Studiowałam zaocznie i jak chciałam wolne na weekend na zjazd, to np w piątek musiałam iść na rozładowanie towaru na noc, żeby w sobotę prosto z pracy lecieć na zajęcia.. Skoro Tobie się podobało, to najwyraźniej ja miałam jakiegoś strasznego pecha z miejscem do którego trafiłam :/

| 
|     |   | 
|  2015-08-12, 20:51 | #4 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-04 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.