| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-28, 15:04 | #1 | 
| Raczkowanie |   Pytanie do p.Grażynki o blond!

Witam. Mam pytanko: jakim blondem przykryc rozjasniony wlos aby zniwelowac zolty odcien? zwyklym srednim blondem czy popielatym blondem? W tej chwili mam na wlosach juz zmyty i zrosniety troche braz(poza tym uzywam szampon przeciwlupiezowego-kolor sprany) i chcialabym nalozyc rozjasniacz zeby sciagnac kolor o kilka tonow i pokryc jakims blondem najbardziej podchodzacym pod moj naturalny kolor wlosow aby nie bylo roznicy miedzy moimi nauralnymi wlosami a tymi farbowanymi. Moj naturalny kolor to sredni naturalny popielaty blond. Typowy nasz "polski" kolorek? zwykla myszka.... juz kiedys robilam taki zabieg i w domu i u fryzjera. ale nie pamietam jaki kladlam blond?? wiem ze na poczatku wlosy mialy zielonkawy odcien ktory zszedl po kilku myciach... Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Ola | 
|     |   | 
|  2005-11-28, 18:37 | #2 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: Pytanie do p.Grażynki o blond!

halo halo??    | 
|     |   | 
|  2005-11-28, 20:20 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: ZaBrZe :) 
				 | 

Ja również ponad 2 miesiące temu zapragnęłam wrócić do mojego naturalnego "mysiego" kolorku   z tym że ja od 5-ciu lat rozjaśniałam włoski. Na mój jasny blond położyłam farbę Exellence Cream w odcieniu "blond" i wyszedł mi ładny ciemniejszy blond  Co prawda był troszkę za ciemny ale po 2 tygodniach mycia szamponem przeciwłupieżowym kolorek się troszkę zmył i było ok  ... Teraz już mi schodzi ten ciemniejszy kolor i ukazują się jasne pasemka ale stosuję szampon "Renegal" Welli i znowu włoski mają taki śliczny kolor ... taki zimny,platynowy średni blond   
				__________________ "Śpieszmy się kochać ludzi ... tak szybko odchodzą." | 
|     |   | 
|  2005-11-28, 21:37 | #4 | 
| Raczkowanie | 

a to latwiejsza sprawa byla u Ciebie. a ja tu musze z ciemnych zejsc.....ale dziekuje ;-) i czekam na dalsze informacje | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.