|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kwadraty na włosach...? :o
Hej wam! Moje włosy są długości do połowy pleców. Od miesiąca mam ombre. (miodowy blond) a wyżej najpierw miałam naturalki, czyli jasny brąz. Postanowiłam ten kolor przyciemnic i wybrałam Casting Creme Gloss odcień 400. Włosy farbowala mi mama trzy dni temu. Nie przyglądałam się im zbyt dokładnie, no i... Wczoraj kuzynka zauważyła, że mam na głowie w kilku miejscach takie kwadraty ze starym kolorem. Mam nadzieję że rozumiecie... Po prostu miejscami farba nie załapała, tworząc piękne figury geometryczne na moich włosach... I nie wiem co robić? Czy zamalować tylko te "kwadraty" czy jeszcze raz włosy do połowy (ombre zostaje)? Dodam, że kolor na górze i tak jest już dość ciemny, a czerni nie chcę. Zależy mi na tym ponieważ będę robić encanto i na tym będzie widać każdą niedoskonałość w kolorze włosów...
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kwadraty na włosach...? :o
Poproś, niech ci ktoś pomoże przy farbowaniu. Nakładajcie farbę tylko na te miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź. "zamalowałam" wczoraj drugi raz te miejsca Castingiem i zakryło tylko delikatnie... I chcę pokryć je jeszcze trwała farbą Joanna Naturia. Tylko czy włosy to wytrzymają...?
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A nie możesz teraz dać jakiejś szamponetki albo tonera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie rób tego! ja sobie tak zrobiłam tragedię na głowie, więc nie polecam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.