|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
uwaga Warszawianki! ;)
witam, planuję pobyt w Warszawie od 16 września do 16 października 2004.
chętnie udzielę kilku indywidualnych lekcji makijażu dziennego, do kształtu oka, połączonego z doborem kosmetyków do pielęgnacji i makijażu, z podstawową analizą kolorystyczną, itd jeśli macie inne wizażowe propozycje również chętnie przyjmę będę dysponował czasem mniej więcej do godziny 17-18 tej, wieczory już mam zajęte. więcej o mnie na stronie www.e-wizaz.webpark.pl e-mail: e-wizaz@wp.pl tel.: 0603 501 715 Tomek Grzędziński |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Re: uwaga Warszawianki! ;)
a w jaki sposob bedzies zdawała te porady/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
izka05 napisał(a):
> a w jaki sposob bedzies zdawała te porady/ chyba nie rozumiem o co chodzi w tym pytaniu... ale jeśli chodzi o indywidualną naukę makijażu - to podpowiadam, instruuję i pokazuję, jak się malować, jak używać kosmetyków, pędzli, wszystkiego ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
czy te porady sa platne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
tak, zapraszam na stronę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie chcialam byc przykra tak publicznie, ale na Pana stronie nie da sie wprowadzic komentarza.
Strasznie mi sie nie podoba Pana strona. W ogole nie ma na niej wiadomosci, ktore by mnie zachecily do skorzystania z Pana oferty. Tam w ogole nie ma zadnych informacji na temat Pana kwalifikacji, doswiadczenia, jakiegos porfolio... Szkoda, bo mialam straszna chrapke. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak to nie da sie ? da sie w księdze gosci mozesz cos skrobnąc.
pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Sylwia napisał(a):
> Nie chcialam byc przykra tak publicznie, ale na Pana stronie nie da sie wprowadzic komentarza. Strasznie mi sie nie podoba Pana strona. szkoda ![]() > W ogole nie ma na niej wiadomosci, ktore by mnie zachecily do skorzystania z Pana oferty. Tam w ogole nie ma zadnych informacji na temat Pana kwalifikacji, doswiadczenia, jakiegos porfolio... no rzeczywiście... muszę coś zmienić, dzięki za podpowiedź ![]() http://www.wizaz.pl/wizazystki/view.php?id=452 aha nad portfolio pracuję, próbowałem to zrobić cyfrówką, ale - efekt mnie nie zadowala, a byle jakich zdjęć nie zamieszczę > Szkoda, bo mialam straszna chrapke. ![]() ja też żałuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
i jeszcze makijaże, które wykonuję, ale których nie uczę
![]() miałem przyjemność malować Panie między innymi kandydatki na Miss Podlasia, wspólnie ze Studiem Wizażu, (tam możecie zasięgnąć informacji tel. na mój temat ![]() a oto linki: I sesja foto (kolejna niestety już jest usunięte z serwerów ![]() ![]() http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....?Category=MISS i fotoreportaż z finału (link do tego reportażu jest na stronie): http://www.bstok.pl/fotoreportaz/?zd...1&rep=12&str=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jeszcze tylko przez 3 dni przyjmuję zgłoszenia drogą mailową
![]() pozdrawiam i udanego popołudnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
w związku z pojawiającymi się zapytaniami o sesję grupową - istnieje możliwość przeprowadzenia takowej dla 3-4 osób (nie więcej)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
TomekG napisał(a):
> szkoda ![]() Tak źle nie jest ![]() ![]() Pozdrawiam Ziomka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Asieńka napisał(a):
> Tak źle nie jest ![]() ![]() DZiękuję za cenne uwagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dodam tylko, że mam jeszcze kilka terminów na początek października
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.