|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w październiku
Obecnie szukam najbardziej rzeczy do domu. Jestem w trakcie urządzania mieszkania, więc chętnie przygarnę przedmioty do kuchni, łazienki, sypialni etc.Jeśli masz coś takiego, a nawet nie jest to wyszczególnione w tej liście, odezwij się
![]() SZUKAM: lokówka waga zwykła i do kuchni bezbarwny klej do rzęs kosmetyki Kryolan Zachwalane utrwalacze do makijażu Końcówki do szczoteczek elektrycznych Inglot, Duraline - płyn utrwalający do makijażu Płyn po płukania ust (najlepiej nieostry) Cienie do oczu firm KRYOLAN ,INGLOT lub KOBO (jeszcze nie używałam cieni tych firm i chcę sprawdzić, czy będą mi pasować) kosmetyki naturalne: - witaminy - specyfiki nawilżające/do cery naczynkowej - olejki do mycia twarzy noże kuchenne - ceramiczne, tytanowe lub ze stali damasceńskiej Lodówka podróżna - nowa pościel DLA MĘŻCZYZNY: żele pod prysznic, pianki do golenia, szampon do włosów tylko NIVEA oraz dezodoranty AXE (te ostatnie tylko nowe) broszki oraz spinki do włosów Bardzo chętnie płyty Kenny`ego G lub podobne klimaty ![]() płyta Bednarka książki związane z najważniejszymi wydarzeniami historycznymi (ciekawostki zwłaszcza o II wojnie światowej, Stalinie, Hitlerze, Hiroszimie itp. śpiewniki z nutami dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkole podstawowej oraz wszelkie inne materiały pomocne w nauczaniu muzyki, czy gry na pianinie(ale tylko nowe wydania) Zbiory pieśni na głos z fortepianem książki na temat zdrowego stylu życia/odżywiania książki związane z ciążą, porodem, opieką nad malusieńkim dzieckiem (nie szukam czasopism) - aktualnie mam bardzo pokaźną kolekcję, ale może jeszcze coś mnie zainteresuje ![]() książki z ciekawostkami naukowymi Przewodniki i mapy po Hiszpanii Przewodniki rowerowe po okolicach Wrocławia książki L. Wiśniewskiego (nie szukam opowiadań ; "Samotność w sieci" już mam) Achaja Ziemiańskiego - tom II i III książki o dekoracjach potraw itp. film "Co się wydarzyło w Madison County" w wersji z napisami płyty DVD z "Kolekcji La SCALA" z przedstawieniami operowymi , które ukazywały się kiedyś cyklicznie w kiosku ruchu lub inne wydania DVD golarka do ubrań na prąd pędzelek do ust zamykany, żeby można było schować do torebki ![]() świece zapachowe podgrzewacze (niekoniecznie zapachowe) mydełka dekoracyjne zawsze przygarnę nową koronkową bieliznę (dół w okolicy l) instrumenty (perkusyjne i nie tylko) - flety proste i flażolety mnie nie interesują (najbardziej zależy mi na dzwonkach zwanych potocznie cymbałkami) torba podróżna na ramię lub podróżny plecak walizka podróżna oraz inne rzeczy użytkowe, które da się zużyć i o nich zapomnieć ![]() Na czerwono zaznaczone te najbardziej poszukiwane. Proszę, odezwij się tylko wtedy jeśli znajdziesz coś w zamian ![]() Jeśli nic nie znajdę u Was, odpiszę u siebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.