|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ze mną jest coś nie tak czy z chłopakiem?
Jestem w związku na odległość od 3 miesięcy z chłopakiem (dzieli nas 200 km). Ja mam 21 lat on 19, spotykamy się co 2 tygodnie. Mam wrażenie w ostatnich dniach ze to ja ostatnio nalegam na kontakt, piszę mu miłe smsy, on czasem odpisze, czasem nie, czasami zadzwoni - jednak nie tak jak sobie to wyobrażałam. Np. dziś pojechał do innego miasta z kolegami i już wrócił, a nawet nie napisał sms-a, czy zadzwonił, żebym się nie martwiła. Mam wrażenie, że on jest zapatrzony tylko w siebie, nie liczy się z moimi uczuciami. Gdy się spotykamy jest namiętny, kochany, jednakże gdy nie jestesmy razem, czasami zachowuje się jak nie ten chłopak, który mówi "Że strasznie kocha i tęskni".
Jeszcze dodatkowo jedne szczegół, iż to ja opłacam nocleg w hotelu, jeśli śpimy razem (mam pieniądze, nie będę ukrywać), on nie ma, jednak potrafi jezdzic z kolegami zamiast oszczedzac? Czy jednak nie powinien sprobowac oszczedzać ? Nie wiem co mam o tym myśleć... On od dobrych kilku godzin milczy, nie wiem czy pisać? A może zacząć grać w jego karty? Czyli nie odzywać się czesto, nie dzwonic.... Powiedzcie, czy to ze mną jest coś nie tak, że potrzebuje kontaktu, miłych słow itp ? Czy to z nim? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ze mną jest coś nie tak czy z chłopakiem?
geniusz!
znalazła sobie starszą pannę która go utrzymuje podczas intymnych uniesień a tak poza tym to jest wolnym ptakiem bo przecież panna jest 200km dalej naprawdę - geniusz a tak na poważnie, powinnaś być mądrzejsza od niego ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Z tego co widze po twoich watkach na forum to przynajmniej trzeci raz sie pakujesz w jakies dziwne relacje bez perspektyw i na odleglosc, ktore max po trzech miesiacach sie koncza. Moze czas sie uczyc na wlasnych bledach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Chłopak znalazł sobie pannę do wiadomego celu, która jeszcze nawet sama opłaca pokój w hotelu. Od siebie więc już nic nie musi dawać. Na dodatek ta panna jest 200 km dalej i chlopaczek może sobie robić, co tylko zechce, żyć nie umierać.
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Powiedz mu, ze ma sie starac. Placisz i wymagasz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
on tired little feet
|
ogarnij się.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Niech on sobie zainstaluje aplikację na smartfona:
https://play.google.com/store/apps/d...net.broapp.app Taką lub podobną. Technologia czyni życie łatwiejszym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Słuchajcie, ale se laskę naiwną znalazłem! Mam na nią wywalone, tylko czasem dla pozoru napiszę smsa jak tęsknię i kocham, żeby focha nie puściła. Regularny seks, za który sama płaci, nawet kwiatka kupować nie muszę, bo jej wmawiam, że nie mam kasy i oszczędzam ![]() Ogarnij się dziewczyno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
"nawet gadac z nią nie muszę, odzywa sie tylko jak chce sie umówic, układ idealny. Komu postawić piwo?" |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Kurcze ale zaraz zaraz co to za seks dla faceta co pare tygodni. Jeździj do niego w kazdy weekend bedzie zadowolony. Poza tym co to za zwiazek 3miesieczny spotkania co dwa tygodnie typ sie w ogole zakochał???? Czy tak posciemnial że kocha i odhaczył ten podpunkt???. Poza tym on ma 19 lat pewnie chwali sie kumplom ze zbajerowal starsza i kto to on nie jest. Napisac to facet moze wszystko a co pokazuje??? Zatkaj uszy , obserwuj a sie dowiesz!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zielona Driada
|
Z Tobą jest coś nie tak, on tylko sprytnie korzysta i pewnie dobrze się bawi Twoim kosztem.
![]() Poza tym co to za "związek"? Trwa trzy miesiące i na odległość.
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Było sobie od razu przygruchać 17-latka. Przekupywałabyś go grami na konsolę i uczyła życia, jak mamusia. I bardzo by Cię kochał już po miesiącu. Ale tak serio, to żartuję, bo boję się o czym będzie kolejny wątek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Musi, bo to taka namiastka związku, na bezpieczną odległość. Normalnej relacji jak widać po opisie nie jest zdolna stworzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() A tak poza tym, jako osoba po związku na odległość i raczej niefajnymi konsekwencjami (chłopak spotykał si ze mną w weekendy, gdy nie miałam zajęć na uczelni, a w tygodniu był z miejscową laską, która studiowała zaocznie) zawsze zastanawiam się, czy na serio nie ma facetów w okolicy, by pakować siw jakieś związki na odległość ze spotkaniami raz na jakiś czas? Pewnie jakiś ułamek przypadków miał fajny finał, ale większość raczej szybko się rozpada. Albo z kimś jestem albo z kimś bywam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.