|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Brak pocałunków, brak pieszczot, nieciekawy sex
Witam,
Odkąd mieszkam z tz (1,5roku) nasze życie seksualnej jakby umarło. Wyobraźcie sobie, że od czasu kiedy mieszkamy razem, mogę policzyć na palcach ręki ile razy się calowalismy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pocałunków, brak pieszczot, nieciekawy sex
Ja jestem w szoku
![]() Uciekałabym od takiego kolesia
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Narazie nie mam takiej możliwości
![]() Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MUSEarka
|
Nie wyobrażam sobie bycia w związki z kimś tak nieczułym. Nawet zero całowania i przytulania?
Zdobył Cię, to teraz się nie musi starać. Nie dawaj się tak.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Omg ja nie wiem co się dzieje z tymi facetami..przed chwila byłam na wątku gdzie facet myśli tylko o sobie w łóżku, no masakra,zasrani egoisci. Niemniej jednak ja uważam,że każda dziewczyna powinna być świadoma,że jeśli od dłuższego czasu albo od zawsze facet taki był to bez konkretnej rozmowy a czasem nawet ultimatum ( chociaż nie lubię tego słowa) się nie obejdzie.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
właśnie chyba takie podejscie ma Mój. Przykre.. Od kąd zamieszkaliśmy razem nie mam ochoty na seks.. między innymi chyba dlatego, że Mój nie ma problemu z tym żeby sie przy mnie załatwiać, ma problem z używaniem dezodorantu.. Jakoś wcześniej tego nie widziałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I jesteś z nim za karę czy lubisz być masochistką?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
http://www.trener.pl/artykul761_Nieu....html?offset=0
Przeczytaj akapit Niedopasowanie seksualne. Według mnie możesz czekać w nadziei, że Twojemu facetowi się coś w głowie zmieni i zacznie Cię traktować lepiej jednak bardziej prawdopodobne, że doprowadzi Cię to do nerwicy a w konsekwencji po paru latach może nawet do depresji. Jeśli jakimś cudem pojawi sie dziecko nie ułatwi to na pewno niczego. Może ten gość ma jakieś zalety o których nie wiemy, ale chyba powinnaś skorzystać z jego rady i "znaleźć sobie kogoś kto mnie zaspokoi" nie tylko w seksie. Życie bez pocałunków po 2 latach związku? To bardzo źle rokuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.