|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mam małego szczeniaczka 2 miesięcznego
Witam piszę sprawie mojego szczeniaczka którego wczoraj odebrałem od jego mamy ma nie całe 2 miesiące jest to mieszaniec z haskim a kundelkiem matka była haski. I chciałbym zeby to nie był pies domowy tylko podworkowy zeby ciekal po podwórzu bo mamy sporawe podwórko i pilnował posiadłości dzisiaj spędził noc znami w domu bo bardzo piszczal nie chce go uczyć do domuale jak zostawiłem go na podwórku to bardzo piszczal i drapal w drzwi i tutaj moje pytanie czy jeszcze znami ma pare dni zamieszkiwac w domku żeby się przyzwyczaić czy odrazu dzisiaj np na noc zamknąć w garażu tam mu ładnie pościelic tylko ze biedulek będzie piszczal a mi go będzie szkoda ale musi się uczyć życia na podwórku a nie w domu co mi państwo radzą jak mam to zrobić czy jeszcze parę nocy niech znami pospi w domu czy już dzisiaj proszę o radę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam małego szczeniaczka 2 miesięcznego
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Póki pies nie ma wszystkich szczepień, nie podrośnie nie powinieneś go zostawiać na zewnątrz. Poza tym nie jestem zwolenniczką tego żeby pies był na zewnątrz. Zainstalujcie sobie kamerę, monitoring, alarm -poczujecie się bezpiecznie! Pies będąc z wami w domu też go i was będzie pilnował. Sama mam psa który ma instynkt wiecznego dozorcy ale nigdy nie zostawiłabym go w nocy na zewnątrz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.