|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudzień Jimmy Choo edp, Marc Jacobs, Cerruti 1881
Witam w grudniu!
![]() Może nie mam tutaj ogromnego stażu, ale zapewniam ze jestem uczciwa, a oferowane perfumy są zadbane, świeże i oryginalne. Chętnie wymienię się osobiście w Warszawie, zawsze to człowiek zaoszczędzi na wysyłce ![]() Raczej nie szukam kosmetyków, bo wszystko mam, albo nawet więcej ![]() A więc do rzeczy: SZUKAM! J'adore EDP, Si Armani EDP, La Vie Est Belle EDP, Ange ou Demon Le Secret EDP, a poza tym zapachów słodkich, ciężkich. Nie interesuje mnie Avon, Oriflame czy YR i perfumy "celebryckie". Chętnie tez skusze się na oryginalną bransoletkę Pandora. A oto co mam na wymianę: 1. NOWY Zestaw Jimmy Choo edp - woda perfumowana 60ml + balsam 100ml - pochodzi z Sephory, ma tą przezroczystą nakładkę z ceną Wymienię za coś super z wish ![]() 2. NOWA woda perfumowana Marc Jacobs Oh Lola! Sunsheer edp 50ml- kupione w Superpharm, mają jeszcze ich cenówkę. 3. Cerruti 1881 100ml NOWE, ZAFOLIOWANE także pochodzą z Superpharmu i taka też maja naklejkę na górze. 4. ZIPPO Woman 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE kupione były w Sephorze, mam dowód zakupu, kwiatowo-owocowy zapach, cos w klimatach miedzy Escada a Bright Crystal Zapraszam do wymiany! Edytowane przez magdis Czas edycji: 2015-12-07 o 04:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień Jimmy Choo edp, Marc Jacobs, Cerruti 1881
Hej
![]() Może znajdziesz coś u mnie za Jimmiego? Zajrzyj też na moją F. ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() coś u mnie za: 2. NOWA woda perfumowana Marc Jacobs Oh Lola! Sunsheer edp 50ml- kupione w Superpharm, mają jeszcze ich cenówkę. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej, jestem zainteresowana NOWY Zestaw Jimmy Choo edp. Zajrzyj, proszę, do mnie. Poza wątkiem mam 10-12 ml La vie est belle edp i elegancko zapakowaną miniaturę EL Modern Muse 7 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Jimmy'ego albo Lolę? Jakich zapachów prócz wymienionych szukasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
4. ZIPPO Woman 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE kupione były w Sephorze, mam dowód zakupu, kwiatowo-owocowy zapach, cos w klimatach miedzy Escada a Bright Crystal
Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za zippo???
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witaj! Podoba mi się zestaw Jimmy choo
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Jesli to Jimmy Choo - Jimmy Choo ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam około 35 ml la vie edp
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej,znajdziesz cos u mnie za oh lolę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Jestes chętna na wymianę?
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za Cerutti ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie, może znajdziesz coś za Jimmy Choo
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
2. NOWA woda perfumowana Marc Jacobs Oh Lola! Sunsheer edp 50ml- kupione w Superpharm, mają jeszcze ich cenówkę.
3. Cerruti 1881 100ml NOWE, ZAFOLIOWANE także pochodzą z Superpharmu i taka też maja naklejkę na górze. 4. ZIPPO Woman 75ml NOWE, ZAFOLIOWANE kupione były w Sephorze, mam dowód zakupu, kwiatowo-owocowy zapach, cos w klimatach miedzy Escada a Bright Crystal Coś u mnie (jeden z zapachów) z wymianą osobistą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.