|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kariera kosmetyczki
Witam
![]() Mam pytanie do dziewczyn które skończyły technika usług kosmetycznych. Jak dalej po skończeniu szkoły potoczyły się wasze losy? pracujecie w zawodzie? Jak dalej pogłębiacie waszą wiedze? Na jakie kursy wybrałyście? a może któraś zdecydowała sie na studia? ![]() Moja historia przedstawia sie następująco. Na wiosnę skończyłam TUK. Już od roku pracuje w małym salonie kosmetycznym w małej miejscowości. Wykonuje tam podstawowe zabiegi kosmetyczne. teraz czuje mały niedosyt i chciałabym dalej sie rozwijać ale nie mam kompletnie pomysł na siebie. Myślałam o studiach ale nie wiem czy to nie bd strata czasu bo wiadomo na studiach uczymy sie jedynie teorii a wiadomo w naszym zawodzie liczy sie praktyka. Myśle o jakimś kursie ale też nie wiem w co uderzyć.. Z chęciom poczytam wasze historie, moze w pewnym stopniu sie zainspiruje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kariera kosmetyczki
Hej. Ja właśnie kończę za dwa tygodnie, zobaczymy jak po egzaminach i zamierzam od września iść na jakiś wizaż, ewentualnie na kosmetyki do innej szkoły policealnej niż obecna, ale nie wiem czy tak można, że drugi raz
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jest tu ktoś z Opola?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kariera wzrasta wraz ze zrobionymi szkoleniami. Polecam zrobić takie z medycyny estetycznej, która jest w modzie aktualnie. Byłam w Ant-Age Academy, bardzo przydatne szkolenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.