|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dylemat przy zakupie perfum
Witam,
Chciałabym zakupić perfumy, których będę używała codziennie. Zastanawiam się nad Giorgio Armani Si Woda perfumowana 50ml YVES SAINT LAURENT Black Opium 50ml Oba zapachy podobają mi się. Proszę osoby, które używają lub używały tych zapachów o opinię. Na temat trwałości oraz ogólnie zapachu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dylemat przy zakupie perfum
Cytat:
Jeśli ktoś Ci napisze, że X zapach jest do niczego i pół polski tym pachnie, ale akurat Tobie będzie się bardziej podobał od zapachu Y, który będzie wychwalany, to wybierze ten wychwalany, ale jednocześnie niepodobający się Tobie? Kup to co się Tobie podoba bardziej, a jak oba zapachy lubisz tak samo to rzuć monetą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wybrałam YSL, tylko teraz nie wiem skąd zamówić, aby była pewność, że są oryginalne.
https://www.ceneo.pl/33202529#mh=D9I...VVt71nZEhOnGQ1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2018-01-02 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na wizażu jest cały wątek dotyczący polecanych perfumerii internetowych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#6 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jak dla mnie to tylko i wyłącznie iperfumy.pl
Od kilku lat zamawiam tylko tam, zawsze dobra cena i pewność oryginalności perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.