Chłopak odmówił seks, dziwne? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-27, 13:16   #1
stopisis
BAN stały

Chłopak odmówił seks, dziwne?

Poznałam chłopaka przez internet, spotkaliśmy się kilka razy 4-5 w miejscu publicznym i ostatnim razem wracaliśmy z kina niedaleko jego miejsca zamieszkania i zaczął padać deszcz.

Zaproponował aby przeczekała u niego i jak przestanie padać to wtedy abym poszła czy pojechała autobusem do siebie, zgodziłam się.

Gdy byliśmy u niego oglądaliśmy tv, i po jakimś czasie zaczęliśmy się całować, przytulać i obmacywać ja jego on mnie.

Po kilku minutach takiej sytuacji dotknęłam przez spodnie jego miejsc intymnych- nie zareagował, on również dotykał mnie po "całym ciele" przez ubranie, po chwili próbowałam rozpiąć mu spodnie i wtedy zaprotestował, i powiedział mniej więcej, że nie chodzi do łóżka z nieznajomymi.
Aby uprawiać seks musi wcześniej tą osobę poznać i się z nią zaprzyjaźnić a trudno mówić o przyjaźni po kilku spotkaniach, coś w tym stylu powiedział.

Zrobiło mi się głupio, a deszcz padał już malutki i postanowiłam pójść już sobie. Wczoraj znów się z nim spotkałam ale w miejscu publicznym na spacer, nie wiem co o nim myśleć, czy jego zachowanie było normalne? Czy zależy mu na mnie?
stopisis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 13:18   #2
zlotniczanka
plum plum

Dot.: Chłopak odmówił seks, dziwne?

odmówił seksu*- jak już

Tak, koleś jest jak najbardziej normalny.

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 13:19   #3
stopisis
BAN stały

Przepraszam "u" w tytule wątku mi zjadło.
Stary 2015-10-27, 13:26   #4
zlotniczanka
plum plum

Skoro chłopak chce się z Tobą spotykać, to znaczy, że mu zależy. Jakby mu nie zależało, to by nóg na spacerze nie męczył daj czas tej znajomości, może on nie ma dużego doświadczenia, może ma jakieś swoje zasady i przekonania - wyjdzie z czasem. No chyba, że Tobie raczej zależy głównie na samym seksie, to wtedy lepiej poszukać kogoś "szybszego".

Stary 2015-10-27, 13:28   #5
stopisis
BAN stały

Mówił, że miał kilka dziewczyn w swoim życiu (seksualnych) więc podchodziłam do sprawy normalnie na luzie a nie jak z prawiczkiem.
Stary 2015-10-27, 13:46   #6
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez stopisis Pokaż wiadomość
Mówił, że miał kilka dziewczyn w swoim życiu (seksualnych) więc podchodziłam do sprawy normalnie na luzie a nie jak z prawiczkiem.
znasz znaczenie słowa prawiczek ?
Stary 2015-10-27, 13:51   #7
harvvey
Zadomowienie

Nawiąż jakoś delikatnie do tej sytuacji, która miała miejsce u niego w mieszkaniu i podpytaj, jak on podchodzi do tych spraw.

Jak poznałam mojego obecnego faceta to też mieliśmy sposobność to zrobić po imprezie (impreza była ostra, ja ostro podpita ), ale przystopował akcje, za co potem byłam mu bardzo wdzięczna. Sprawy i tak później dosyć szybko się potoczyły, bo mieliśmy na siebie ochotę, ale faktu że nie skorzystał od razu nie mam mu wcale za złe. Moim zdaniem fajna reakcja.

Pogadaj z nim, ale jeżeli on uzna, że potrzebuje np. miesiąca, czy dwóch, to chyba wytrzymasz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-27, 14:05   #8
stopisis
BAN stały

Cytat:
Napisane przez harvvey Pokaż wiadomość
Nawiąż jakoś delikatnie do tej sytuacji, która miała miejsce u niego w mieszkaniu i podpytaj, jak on podchodzi do tych spraw.

Jak poznałam mojego obecnego faceta to też mieliśmy sposobność to zrobić po imprezie (impreza była ostra, ja ostro podpita ), ale przystopował akcje, za co potem byłam mu bardzo wdzięczna. Sprawy i tak później dosyć szybko się potoczyły, bo mieliśmy na siebie ochotę, ale faktu że nie skorzystał od razu nie mam mu wcale za złe. Moim zdaniem fajna reakcja.

Pogadaj z nim, ale jeżeli on uzna, że potrzebuje np. miesiąca, czy dwóch, to chyba wytrzymasz?
Rozmawiałam z nim wtedy, od razu, powiedział, że zanim pójdzie z dziewczyną do łóżka musi najpierw ją dobrze poznać, zaprzyjaźnić się, musi być to relacja przyszłościowa, a nie panienka na jeden raz.
Stary 2015-10-27, 14:10   #9
WhySoSerious
multitasking ninja

Całkiem normalne podejście. Wszystko z nim w porządku.
Stary 2015-10-27, 14:15   #10
stopisis
BAN stały

Sądziłam, że jeśli już ktoś stawia "opór"to jest to dziewczyna i potrzebuje czasu, a tu takie zaskoczenie i zdziwienie, chyba, ze mus się nie podobam? Ale chętnie umawia się ze mną, i to on inicjuje randki. I nie jest jakimś "katolem".
Stary 2015-10-27, 14:36   #11
Anonimka1988
Wtajemniczenie

Bo jak facet odmawia seksu, to znaczy że z niego impotent
Anonimka1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:39   #12
stopisis
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anonimka1988 Pokaż wiadomość
Bo jak facet odmawia seksu, to znaczy że z niego impotent
Ty tak poważnie?

Uważacie, że postąpił normalnie?
Stary 2015-10-27, 14:41   #13
201607111028
Konto usunięte

Taaa, faktycznie cuda i dziwy XD
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:42   #14
60kropka6
Raczkowanie

Czy dla Ciebie to naprawdę takie nie do pomyślenia, że ktoś może wiązać seks z uczuciem? I nie musi to wcale wynikać z wiary?
Tak, chłopak jak najbardziej postąpił normalnie.
60kropka6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:43   #15
zielonkava
Rozeznanie

Cytat:
Ty tak poważnie?

Uważacie, że postąpił normalnie?
a ty tak na poważnie? Co w tym nienormalnego, że facet nie sypia z każdą napaloną na niego laską?
zielonkava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:45   #16
stopisis
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zielonkava Pokaż wiadomość
a ty tak na poważnie? Co w tym nienormalnego, że facet nie sypia z każdą napaloną na niego laską?
Nie no, sądziłam, że jeśli chłopakowi podoba się dziewczyna i ona także tego chce, to nic mu nie stoi na przeszkodzie i korzysta.
Stary 2015-10-27, 14:46   #17
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Sądziłam, że jeśli już ktoś stawia "opór"to jest to dziewczyna i potrzebuje czasu, a tu takie zaskoczenie i zdziwienie, chyba, ze mus się nie podobam? Ale chętnie umawia się ze mną, i to on inicjuje randki. I nie jest jakimś "katolem".
Przy nim również rzucasz takimi inteligentnymi hasłami?

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Nie no, sądziłam, że jeśli chłopakowi podoba się dziewczyna i ona także tego chce, to nic mu nie stoi na przeszkodzie i korzysta.
Serio w takich tylko w takich kategoriach patrzysz na seks?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:47   #18
lwia paszcza
Zakorzenienie

Dziewczyno, zastanów się przez chwilę. Facet nie żąda seksu, szanuje cię, nie szuka kogoś tylko do łóżka i ciebie to martwi? To jesteś dziwna A może tobie nie zależy na nim jako na człowieku, może to dla ciebie tylko seks na jedną noc?
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 14:48   #19
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lwia paszcza Pokaż wiadomość
Dziewczyno, zastanów się przez chwilę. Facet nie żąda seksu, szanuje cię, nie szuka kogoś tylko do łóżka i ciebie to martwi? To jesteś dziwna A może tobie nie zależy na nim jako na człowieku, może to dla ciebie tylko seks na jedną noc?
A tam od razu "szanuje Cię" (jakby się z nią kochał, to by nie szanował?). Raczej szanuje swoje zasady, a one są takie, a nie inne.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-27, 14:54   #20
zlotniczanka
plum plum

Cytat:
jakie stereotypowe podejście. Nie każdy facet jest nagrzanym ruchaczem, niektórzy oprócz tego, co w spodniach, mają również mózg i serce. I bardzo dobrze to o nich świadczy.

Stary 2015-10-27, 14:56   #21
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
A tam od razu "szanuje Cię" (jakby się z nią kochał, to by nie szanował?). Raczej szanuje swoje zasady, a one są takie, a nie inne.
Chodzi mi tylko o to, że mógł od razu skorzystać z okazji i cześć zadanie zaliczone, nie musimy już rozmawiać.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 15:08   #22
I am Rock
lokalna gwiazda

A to nowość. Wszystkie przeważnie piszą, że facetom z internetu chodzi tylko o seks.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 16:59   #23
kamila88_
Raczkowanie

No cóż pewnie podświadomie myślałaś ,że jak Cię zaprosił do domu całował to chce seksu, a on chciał się do Ciebie zbliżyć. Brawo dla faceta a ja myślałam ,że oni wiecznie by ruchali przy każdej okazji.
kamila88_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:27   #24
berenka
Zadomowienie

Oczywiscie popieram jak najbardziej akcje,ze najpierw pasuje zaufac, najlepeij nawet sie zakochac,a dopiero pozniej wskoczyc do lozka (jesli ktos postepuje inaczej, to tez wsio ok, pod warunkiem jak nie narzeka, kiedy wpakuje sie przez to w klopoty),
ale po takim tekscie bym sie kolesia zapytala dlaczego ma tak bardzo w d.. swe zasady, bo obmacywanie to spoko, nie (od kuwa kiedy)? Ogolnie smiszny troche,ale normalny powiedzmy
Jakby faktycznie mial te zasady, to moze calowanie by bylo,ale bez macania po miejscach intymnych. Taki super normlany i krysztalowy , to on jednak nie jest.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Po prostu w takiej sytuacji (obmaceniowej) tak patetyczny tekst brzmi smiesznie pomimo faktu,ze facet gada calkiem do rzeczy (po prostu zachowanie sobie nagial).
berenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:32   #25
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamila88_ Pokaż wiadomość
No cóż pewnie podświadomie myślałaś ,że jak Cię zaprosił do domu całował to chce seksu, a on chciał się do Ciebie zbliżyć. Brawo dla faceta a ja myślałam ,że oni wiecznie by ruchali przy każdej okazji.
Zmień kolegów.

Cytat:
Napisane przez berenka Pokaż wiadomość
Oczywiscie popieram jak najbardziej akcje,ze najpierw pasuje zaufac, najlepeij nawet sie zakochac,a dopiero pozniej wskoczyc do lozka (jesli ktos postepuje inaczej, to tez wsio ok, pod warunkiem jak nie narzeka, kiedy wpakuje sie przez to w klopoty),
ale po takim tekscie bym sie kolesia zapytala dlaczego ma tak bardzo w d.. swe zasady, bo obmacywanie to spoko, nie (od kuwa kiedy)? Ogolnie smiszny troche,ale normalny powiedzmy
Jakby faktycznie mial te zasady, to moze calowanie by bylo,ale bez macania po miejscach intymnych. Taki super normlany i krysztalowy , to on jednak nie jest.

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Po prostu w takiej sytuacji (obmaceniowej) tak patetyczny tekst brzmi smiesznie pomimo faktu,ze facet gada calkiem do rzeczy (po prostu zachowanie sobie nagial).
Co w tym dziwnego? Wiele par zaczyna od pettingu i dopiero po jakimś czasie przechodzą do pełnego stosunku.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:35   #26
AlaZala
Zadomowienie

Cytat:
Twoje podejście jest nie tyle stereotypowe, co czysto seksistowskie. Wbrew Twoim poglądom, kobieta i facet mają prawo mieć takie samo oczekiwania, potrzeby i obawy.
AlaZala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:37   #27
I am Rock
lokalna gwiazda

W sumie to mam wrażenie, że autorka jest urażona, że kolega nie zechciał się z nią seksić.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:39   #28
musicae
BAN stały

Hehe, niektorzy odmawiają różaniec - a inni odmawiają seks.
musicae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:43   #29
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez musicae Pokaż wiadomość
Hehe, niektorzy odmawiają różaniec - a inni odmawiają seks.
Jakaś nowa modlitwa?
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-27, 17:43   #30
krewet
Zakorzenienie

dziwne odpowiedzi w tym temacie, rzadko faceci odmawiają seksu i to jest fakt
nie dziwię się zdziwieniu autorki

opcje są trzy:
1) ma takie poglądy jakie ma i tyle, rzadko spotykane ale jednak
2) chciał poświrować porządnego, innego niż wszyscy i zrobić na tobie wrażenie
3) jest świeżo po operacji stulejki/wędzidełka i nie może uprawiać seksu
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości