![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zdominował mnie na maksa
Jestem ze swoim chłopakiem od roku czasu. Od kilku miesięcy zabawiamy się w dominację w obie strony, tak średnio jedna akcja w tygodniu to dominacja w którąś stronę, a pozostałe razy już normalny seks.
Każdy wymyśla dla drugiej osoby sposób dominacji, i druga strona musi się na to zgodzić, ale są dwa warunki: 1. nie może być nic co zagraża życiu 2. jeśli po rozpoczęciu akcji ( na którą druga stroną musi się zgodzić co kolwiek to by nie było) i jeśli będzie aż tak źle to na hasło przerywamy, ale początek musi być. Ostatnio wymyślił, że zdominuję mnie przez seks analny, którego nigdy wcześniej nie uprawiałam. Obawiałam się ale według naszych zasad musiałam się zgodzić- chociaż spróbować. Po rozebraniu się kazał zająć mi pozycję na pieska, a potem delikatnie w prezerwatywie i dodatkowo żel, wchodził we mnie powoli, i za którymś razem wszedł we mnie cały. Cały czas mnie bolało, i wiedziałam już że za chwilę rzucę hasło które miało przerwać tą akcję. Chłopka rozkazał mi abym położyła się na brzuchu, a on cały czas był we mnie, gdy już leżałam na brzuchu z wyprostowanymi nogami, zaczął mnie "bzykać" ruch po ruchu, wtedy poczułam mega ból, że mnie rozrywa, i zaczęłam mówić nasze hasło które miało oznaczać stop. Nie przestał. Gdy krzyknęłam co odpierda..... że mnie boli i ma przestać, swoją dłonią zasłonił mi usta ja leżałam na brzuchu a on całym ciałem leżał na mnie i mnie posuwał, powiedział, że to dopiero jest dominacja. Bzykał mnie tak kilka minut aż się spuścił, a ja myślałam że rozerwie mi tyłek. Po wszystkim spytał czy podobało mi się a ja kazałam mu się wynosić, nie odzywam się teraz do niego, a on dzwoni i pisze sms, że przecież chciałam, że sądził, że chce być porządnie wyruchana. Nie wiem co myśleć, może faktycznie sądził, że robi mi dobrze, czy może wykorzystał sytuację? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zdominował mnie na maksa
To nie dominacja to gwałt. Po takiej akcji, w życiu na gościa bym nie spojrzała a Ty się jeszcze zastanawiasz. Mieliście hasło, którego użyłaś a on to olał.
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Twój chłopak Cię zgwałcił. Normalny, kochający facet na Twoje słowa sprzeciwu, że Cię boli itd. ( w tej sytuacji hasło które ustaliliscie) przestałby natychmiast, po czym Cię przytulił, uspokoił itd. Na pewno nie zrobiłby niczego na siłę.
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-11-12 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
On twierdzi, że tak powinna wyglądać prawdziwa dominacja, że powinnam poddać się do końca, i że nic mi by nie zrobił co mogło by mi zagrozić życiu czy zdrowiu. Że on wymyślił a ja powinnam to "przetrwać" że na pewno nie było by to nic co trwale by mi zaszkodziło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Żenada, hasło, założę się, że Grey w główce dał pomysły. Hasło haha, to nie można po prostu powiedzieć dość, spier.alaj, przestań, itd. tylko hasło, bo w książce tak było. Masz fisia, podobnie jak rzesze innych, zainspirowanych ksiązką wyznawczyń mody na bdsm
Edytowane przez UzytkownikBeta Czas edycji: 2015-11-12 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
ReklaMO(D)żerca.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
On twierdzi, on chce, on bzyka, a Ciebie boli i źle się z tym czujesz. Facet Cię kompletnie nieuszanował, skrzywdził. Przestań go naiwnie tłumaczyć. Nie mam nic przeciwko BDSM ale kiedy ustala się, że można przerwać, to należy szanować prośbę partnera. Musi być 100% zaufania do takich zabaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
To był gwałt. Tyle w temacie. Wiesz co robić. Zerwać kontakt z tym panem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po wszystkim powiedział, że był na granicy wytrzymałości, ale nie mówił hasło, bo ufam MI, że nie zrobię mu krzywdy i że jak zobacze że jest bardzo źle to przestane. Proszę nie oceniajcie naszych "zabaw" kręci nas takie coś oczywiście raz na jakiś czas, raz na tydzien abo dwa tygodnie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ma myślenie jak bachor w takim razie. To co on pieprzy, nie ma nic wspólnego z bdsm. To po co były ustalone hasła w takim razie? Zgwałcił Cię, przyjmij to do wiadomości. Jest bezmyślnym wstrętnym gnojem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
sissy that walk
|
Brzmi jak troll, ale jeśli nie, to to był regularny gwałt. Nie wiem co to są w ogóle za chore ustalenia że wszystkiego TRZEBA spróbować co sobie umani druga osoba, ale nawet jeśli Ty to akceptujesz, to niezastosowanie się do "hasła bezpieczeństwa" jest zwyczajnym gwałtem. Po to ono jest, żeby zabawę DAŁO SIĘ przerwać jeśli jest taka potrzeba. Należy mu się za to powieszenie za jaja.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- A gwałtem analnym Cię nie skrzywdził?!
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nie usprawiedliwiaj go. Widziałaś, że on był na granicy i przerwałaś ale on w Twoim wypadku tego nie zrobił. On nie wypowiedział hasła a Ty przerwałaś. Ty hasło wykrzyczałaś, kazałaś mu spi***** a on i tak nie przestał. Widzisz różnicę ?
W takich zabawach trzeba mieć 100% zaufania do partnera, on Twoje zawiódł. Mogłabyś mu znów zaufać? Wątpię.
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
A skąd ta pewność, skoro zaufania już do niego nie masz, bo je zawiódł, hm? Z gwałcicielami się do łóżka nie chadza, nie uczyła mama?
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chyba sądzę, że odegrał się na mnie za ostatnio akcję, gdy ściskałam mu jądra, i a potem wyczułam najądrza, i nie wiedziałam że są bardziej wrażliwe od jąder, ucisk jąder znosił spokojnie, a przy najądrzach posikał się, nie wiedziałam że są tak wrażliwe, nie przerwał, bo sądzę, że chciał być męski do końca, nie chciał się przyznać że nie wytrzymał dominacji dziewczyny, ale sama się zorientowałam, że ma dość i przerwałam. I teraz tak myśle, że chciał pojechać ze mną totalnie na ostro, ale nie zasłużyłam sobie na to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
.
|
dominacja jest dla ludzi odpowiedzialnych, a nie mentalnych dzieciaków. skoro powiedziałaś "słowo klucz" to powinien przerwać i koniec. dziewczyny mają rację - zgwałcił cię i NIC go nie tłumaczy.
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ładnie się dzieci bawicie, ładnie. Fisting, pissing i to z kupą już było? To chyba musisz być bardzo szczęśliwa, że jesteście obaj tacy otwarci? Edytowane przez 201703060948 Czas edycji: 2015-11-12 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Wyborny trolling, nieźle się uśmiałam
![]()
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Smells like
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Dokładnie. Opis obfitujący w szczegóły, jak u młodocianego onanisty. Po takiej akcji dziewczyna wymagałaby interwencji ginekologa i na pewno poświęciłaby kilka zdań na temat tego, że nadal ją boli, a nie wesoło kończyła "Nie wiem co myśleć, może faktycznie sądził, że robi mi dobrze, czy może wykorzystał sytuację?".
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Czyli jak przetrąci Ci kilka kostek to też nie będzie uszkodzenie trwałe bo się zrosną, prawda?
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2015-11-12 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.