|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakochałem się
Studiuję sobie. Tuż przed wakacjami mój znajomy, elektryk spytał czy na okres wakacji nie zechciałbym u niego pracować, gdyż ma nawał pracy. Bez zastanowienia zgodziłem się. Pewnego dnia zajechaliśmy na budowę, domek już wybudowany, nadszedł czas na wykonanie instalacji. Wtedy też poznałem Ją i Jego. On coś pomiędzy typowym Mirkiem a typowym Sebą. Ona zaś, piękna, wysoka dziewczyna, zgrabne nogi. Od razu mi wpadła w oko, ale na początku zachwycała mnie tylko jej uroda. Dni mijały, aż któregoś dnia zostaliśmy sami na budowie, tyko ja i Ona. Porozmawialiśmy chwilę i wtedy złapałem ją za rękę, może dlatego, że schody były bez barierek i bałem się aby nie spadła? Ona się uśmiechnęła, popatrzyła na mnie, a ja patrzyłem jej głęboko w oczy i poczułem coś niesamowitego, po prostu się zakochałem. Czułem motylki w brzuchu, serce mi mocno biło, byłem podekscytowany. Od tego momentu sama jej obecność sprawiała mi radość, lubiłem na nią patrzeć, rozmawiać, żartować, w nocy budziłem się o 3 nad ranem i odliczałem czas kiedy znowu ją zobaczę. Niestety czas szybko mijał, nie zdążyłem Jej powiedzieć co do Niej czuję. Bałem się, nie chciałem wchodzić w ułożone życie, przecież jest zaręczona, z chłopakiem budują dom, cóż mogłem jej zaoferować? Młodszy, student, bez większego grosza. Końcem września musiałem wyjechać na studia. Jechałem samochodem w nocy do miasta gdzie studiuję i całą noc płakałem. Na studiach jest fatalnie, w ogóle sobie nie radzę z nauką, nie mogę się na niczym skupić, ukojenie przynosi mi tylko picie alkoholu. Jak tak dalej pójdzie zawalę rok. Czuję się jak Tristan. Jak mam żyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
live your passion
|
Dot.: Zakochałem się
Cytat:
Zauroczyłeś się, nie zakochałeś. Przecież nawet jej dobrze nie znasz, bo rozmawialiście sam na sam raz (?). Masz jej wyidealizowany obraz w swojej głowie, bo spodobała Ci się, a potem w Twoim myśleniu te drobne gesty czy rozmowa urosły do wielkich rozmiarów. Może głupio to zabrzmi, ale staraj się o niej nie myśleć i nie rozpamiętywać. Z czasem przejdzie, chociaż teraz może Ci się wydawać, że jest inaczej.
Dbam o włosy. angielski - C2 rosyjski - B2 hiszpański - ? Edytowane przez TakaSamaInna Czas edycji: 2015-11-22 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może trochę dramatyzuję. Tak wiem, powinienem wziąć się w garść, zająć się nauką aby zaliczyć semestr. Niestety nie potrafię tego. Budzę się po nocach co 5 minut. Ciągle o niej myślę. Kiedyś w gimnazjum miałem dziewczynę, byłem zakochany. Po zakończeniu gimnazjum rozstaliśmy się. Przez prawie 10 lat poznałem bardzo wiele dziewczyn. Zdarzały się takie które mnie zauroczyły urodą. Do żadnej z nich nie poczułem niż więcej, aż do ubiegłych wakacji. To było coś wyjątkowego, niesamowitego, czułem się zakochany jak w gimnazjum.
Gdzie napisałem, że rozmawialiśmy sam na sam tylko raz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jedyne co radzę, to skupić się na nauce. Wiem - to trudne. A jeśli tak serio cierpisz to może pojedź tam i spróbuj pogadać?
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Czyli krótko mówiąc spodobał ci się jej wygląd. Nie znasz jej w sumie, więc wydaje ci się, że jest aniołem. Nie jest. Możesz się starać sobie to uświadomić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ehh...Brak mi słów.
Jak zapomnieć? Edytowane przez if_devon Czas edycji: 2015-11-25 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.