|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy pasemka sa w modzie??
Mam p[yytanko czy pasemka dalej są modne, a jak tak to jakie pasują do ciemno bronzowych włosków, gługich takie jak moje ?? Bardzo prodze o jkąś rade bo mnie już znudził taki kolorek a niechce całkowicie go zmieniać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy pasemka sa w modzie??
hello myslę, że dobrze bys wyglądała z dodatkiem kilku odcieni brązu jasnego albo ciemnego to zależy jaki odcień brązu posiadasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Właśnie mam ciemny brąz, więc chyba wcześniej musiałabym rozjaśnić?? a dopiero później nałożyć rózne odcienie brązów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziś rano w "Kawie czy herbacie" gościł fryzjer, i powiedział, że pasemka są już niemodne. Teraz włosy farbuje się np. poziomymi warstwami.
Mój fryzjer też stwierdził (z żartem oczywiście), że jak go poproszę o pasemka to mnie wygoni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja też słyszałam, że pasemka są już niemodne. I dobrze, nigdy ich nie lubiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hmm to moze jakies zdjecia tych poziomych warstw bo jakos nei zabardzo moge to sobie wyobrazic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak te poziomy wartswy wyglądają ? cos takiego to jest?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a mnie sie podobaja oczywiscie nie grube ale takie naturalne złote refleksy dodaja fryzurka uroku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kosmitka
|
![]()
Podnoszę wątek!
Za tydzień wybieram się do fryzjera. W innym wątku znalazłam fryzurę bliską tej wymarzonej. I właśnie raczej bez pasemek, tylko takie pozoime przyciemnianie włosów: 1. Do połowy głowy platynowy blond pomieszany ze słonecznym zotym 2. Dalej do 3/4 głowy pomieszany delikatnie z jasnym brązem 3. Cały dół zrobiony o ton ciemniejszym brązem, ale też pomieszanym trochę z blonde. Czy to o to chodzi??? Co o tym sądzicie??? Aha i załączam fotkę, taką niezupełnie oddającą to co ja bym chciała, ale zbliżoną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.