|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krótka sukienka ślubna
Jak wiele forumowiczek, rownież ja będę prosiła o pomoc w kwestii ubioru, a mianowicie: na swoim ślubie będe miała prostą, krótką sukienkę, slub bedzie we wrzesniu wiec moze być chlodno i teraz nie wiem czy zakladac do niej rajstopy oraz jakie bolerko/etola pasuje do tej sukienki? Bedę wdzięczna za pomoc
![]() Mam też problem z fryzura- chciałam mieć rozpuszczone i kwiatek we wsłosach ale kwiat jest już na sukience wiec nie wiem czy będzie pasowalo... ![]() Buty! ![]() Bukiet coś takiego jak na zdjęciu tylko róże pod kolor butow ![]() Będe wdzięczna za rady, sugestie, propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Krótka sukienka ślubna
Cytat:
Jeśli buty bez palców, to niestety bez rajstop, zresztą pełne pantofle są bardziej eleganckie (a w tym przypadku bardziej praktyczne). Edytowane przez Niebieska.Kredka Czas edycji: 2011-08-13 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]()
Witam co sądzicie o sukni ślubnej nieco odbiegającej od przyjętych standardów,mam na myśli krótką z przodu sukniehttp://www.venika.pl/ jedna jedyna na podstronie sukien,bardzo mi się podob i wydaje mi się że nie jest wyzywająca,ale mam sporą część rodziny z poza miasta i trochę obawiam się wzroku ciotek i babć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krótka sukienka na ślub?
Jeśli jesteś zgrabna i masz ładne nogi, to nie widzę przeciwwskazań
![]() ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
hyhyhy no w sumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ok, figura to jedno. A teraz sama sobie odpowiedz na pytanie: czy jesteś na tyle asertywną osobą żeby zignorować to co mówi mama i co powiedzą / pomyślą ciotki?
Jeśli tak i jeśli masz zgrabne nogi i jeśli PODOBA Ci się ta sukienka, to ją kup. Edytowane przez Cat Lover Czas edycji: 2015-12-08 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dla mnie, tego typu kieca jest (i będzie) zawsze tandetna i kiczowata (niezależnie od tego, kto ją uszył, kto zaprojektował i kto założył). Ślub to elegancka okazja i panna młoda powinna wyglądać elegancko. I nie, nie mam na myśli bezy.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja bym osobiście takiej nie założyła, jest to najważniejszy dzień w życiu i myślę że panna młoda powinna po prostu wyglądać jak księżniczka
![]() Nie jeden raz będzie możliwość założenia w takim stylu sukienki, tyle że już chyba w innym kolorze, bo ona dla mnie wygląda na taką bardziej uniwersalną, tzn. że będzie się w niej dobrze wyglądać i na jakimś przyjęciu, bankiecie, czy weselu jako gość. Moim zdaniem taka sukienka bardziej pasuje na pokaz mody niż na ślub... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Osobiscie nie mam nic przeciwko krotkim sukniom slubnym, ale jednak w nieco innym stylu niz ta przedstawiona na zdjeciu.
Zgadzam sie z poprzedniczkami, ze to wyjatkowy dzien, w ktorym chyba kazda panna mloda chcialaby wygladac olsniewajaco, a sukienka tu zaprezentowana, w innym kolorze, choc i to niekoniecznie, pasuje na wiele okazji, a niekoniecznie na ten jeden, szczegolny dzien w zyciu ![]() I tez nie jestem fanka bez i absurdalnie wielkich sukni dla ksiezniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.