|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pomoc potrzebującym
Koleżanka namawia mnie żeby iść na bal charytatywny, który jednoczesnie jest balem karnawałowym. Bilety nie są zbyt tanie, ale skoro ma to wspierać szczytny cel... Bylyscie w ogóle kiedykolwiek na takim balu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: pomoc potrzebującym
Cytat:
Wyobrażam to sobie jako skupisko snobów przechwalających się tym, co mają ![]() ALE: może być fajnie, wytwornie, a do tego pomożesz innym. Zależy kto i dla kogo (kogo wspiera i kogo zaprasza) jest organizowany ten bal. Jeśli Cię stać i jesteś ciekawa jak tam będzie to idź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bylam, moja firma organizuje takie bale co roku a nie uwazam sie za snoba ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe ile na takim balu można zebrac kasy i ile jest przekazywane na cele charyt. a ile na organizjacje i obsługę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mi też się wydaje, że to przesada z oskarżaniem o snobizm. Przecież są też inne bale charytatywne poza tymi z pierwszych stron gazet. To ludziom, którzy nigdy nie brali w czyms takim udziału moze się tak wydawac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy logicznie pomysleć ile kosztuje organizacja a ile mozna zebrać i już. Często takie imprezy to zwyczajnie przykrywka aby ktos znajomy mógł zarobic na obsłudze,cateringu ,itp a kwota zebrana z biletów to grosze. (Że nie wspomne ile sie wydaje na ciuchy/buty na taki bal ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to ma do rzeczy ile ktos wyda na sukienke i buty??? Nawet jezeli kwota zebrana na takim balu jedynie w czesci trafia do potrzebujacych to przeciez lepsze to niz nic ( to nic to wcale nie takie grosze bo bilety są drogie a gosci duzo)
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EOT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
oj, nie tylko można pomagać chodząc na bale, przecież pomysłów jest znacznie więcej.
dajmy na to moi znajomi organizują niedługo w Warszawie akcję, grają mecz piłkarski jednocześnie zbierając kasę dla potrzebującego znajomego. można iść pokibicować przez dwie godzinki i wspomóc, ba, można nigdzie nie iść i wspomóc rehabilitację zresztą, same sprawdźcie, dam cały opis akcji: http://domore.pl/beta/view/strony/okazje/10002904 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisałam również, że zależy kto organizuje i dla kogo. Oczywiście, że lepiej dać "cokolwiek" niż nic. Dlatego fajnie, że takie bale są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Oj, nie rozumiem po co się kłócić w takim wątku
![]() Najważniejsza jest pomoc innym, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
każda akcja charytatywna jest dobra jeśli nie jest ściemą. Ja i tak chciałam iść gdzieś w karnawale i myślę, że taki bal to fajna sprawa!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja bym całą kasę przeznaczyłam na szlachetną paczkę gdzie kupuję dokładnie, to co trzeba .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wizażowy Kot Igor
|
woooooow. Ale jesteś szlachetna!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.