|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pęknięć implant-kto ponosi koszty
Witam
![]() Proszę o pomoc. W 2009roku miałam operację powiększenia piersi -Euroslicon 275ml- Od kilku dni lewa pierś jest mniejsza myślę że o jakiś jeden rozmiar. Problem w tym że klinika w której miałam operację już nie istnieje. Podobno te implanty mają dożywotnią gwarancję, nie zdarzyło się nic co mogłoby je uszkodzić. Do kogo się zgłosić, kto pokryje koszty operacji. Może ktoś mi pomóc. Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pęknięć implant-kto ponosi koszty
Jeśli klinika nie istnieje, to napisz bezpośrednio do Eurosilicone żeby wskazali Ci chirurga, który pracuje na ich implantach, druga rzecz nastaw się na to, że oprócz implantów, które mają gwarancję musisz pokryć koszty ich wymiany - tego ES juz nie mają. Koszty w granicach 10tys.
A Twój chirurg juz też nie istnieje? Może warto GO znaleźć?
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.