|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ta słynna"chemia"
Chciałabym wiedzieć jak to u Was jest. Zauwazyłam, że u mnie "chemia" często idzie w parze z pewnym typem zachowania u faceta. Jeśli flirtuje on, używa podtekstów, dotyka w nienatrętny sposób, słowem
kazuje seksualne zainteresowanie, ja również zaczynam odczuwać pociąg do niego (oczywiscie nie zawsze, chodzi mi o sytuacje, że ktoś mi się np. podoba wizualnie). Ostatnio trafiłam na 2 ciekawe przypadki. Wydaje się, jakby nie mieli w sobie tej seksualności. Pierwszy z nich zupełnie, antyerotyczny, drugi z kolei... Skupmy się na nim. Mówi mi, że jestem ładna i zgrabna, przytula dłużej na powitanie i pożegnanie, w lecie zabierał nad jeziora i patrzył zawsze z zainteresowaniem, jak szłam w kostiumie. On nie zwraca jakoś uwagi na inne laski, jak np. idzie taka typowa dżaga, to on jej nie zauważa. Ostatnio spaliśmy razem w jednym łóżku, ale nie tknął mnie. Dodam, ze on myśli , ze mam chłopaka (miałam jakiś czas temu, ale już zerwałam). No i zastanawiam się, czy ja mu się podobam tak "seksualnie"... Bo poza tymi sytuacjami nie dostrzegłam nic. Nie próbował mnie dotykać. Dodam, że traktuje mnie super, troskliwy, mega uczynny, myśli bardziej o mnie niż o sobie. Zabiera na spontaniczne wycieczki, poznaje ze znajomymi. Ale nie okazuje zupełnie takiej typowo męskiej "seksualności". Jestem pewna, że gdyby mnie pocałowal to czułabym się cudownie. Mimo to nie czuję "chemii" z tego powodu, że on nie okazuje swojego pożądania (a moze go nie czuje). Jest 100% moim typem, szalenie seksowny. Spotkałyście się kiedyś z takim nietypowym facetem, który nie epatuje erotyzmem w stosunku do dziewczyn?dodam, że gejem raczej nie jest, bo raz w historrii jego laptopa wyskoczyly mi przypadkiem jakies erotyczne zdjęcia modelek w bieliźnie. Poza tym miał związki z dziewczynami w przeszłosci |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ta słynna"chemia"
Może po prostu porządny chłop z niego i myśli, że jesteś z kimś? Moim zdaniem powinnaś z nim o tym porozmawiać i wtedy najwięcej się dowiesz, niżeli pytając na forum :P
Ale fajnie. Wartościowy facet, dlatego powinnaś z nim porozmawiać, powiedzieć mu na czym stoi, bo na dłuższą metę nikt nie lubi być tak zwodzony na manowce. |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
A Ty okazujesz swoje pożądanie?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Każdy mężczyzna odczuwa pożądanie do kobiety. Tylko, że nie każdy mężczyzna traktuje kobiety przedmiotowo, jako obiekt seksualny. Po prostu podzielam zdanie przedmówców - myślę, że trafiłaś na wartościowego i dobrego faceta. Zapytaj się go, porozmawiaj
. Może będzie coś z tego .
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hm... Facet myśli, że jesteś w związku i nie okazuje ci swojego erotycznego zainteresowania... Może jakiś zboczeniec? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Autorko, w Twojej sytuacji trudno jest cokolwiek powiedzieć, poza tym, że ten chłopak niewątpliwie bardzo Cię lubi. Wasza znajomość może być bardzo udana i być źródłem radości dla Was obojga, ale nie staraj się narzuć jej na siłę charakteru erotycznego. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

kazuje seksualne zainteresowanie, ja również zaczynam odczuwać pociąg do niego (oczywiscie nie zawsze, chodzi mi o sytuacje, że ktoś mi się np. podoba wizualnie). 

. Może będzie coś z tego