|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nauka jęz. włoskiego, Kraków
Witam wizażanki
![]() Zwracam sie do Was o opinię szkół językowych w Krakowie gdzie któraś z Was uczyła sie być może jęz. włoskiego. Otóż planuję zapisać sie na kurs języka wloski od podstaw jednak nie wiem jaką szkołę wybrać, na razie skłaniam się ku Profi-Lingua.. Jakies opinie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nauka jęz. włoskiego, Kraków
Mogę sie podłączyć?
![]() Z tym że ja, szukam szkół jęz. włoskiego dla dzieci ,młodzieży w KIELCACH. gdyby ktoś przypadkiem coś wiedział to dzięki z góry.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszsytko zależy na jakiego lektora trafisz, ale generalnie ta szkoła, to raczej szkółka niż prawdziwa szkoła.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
a Lingua-Land?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja chodziłam tylko do Lingualandu, ale nie jestem zbytnio zachwycona. Mieliśmy zajęcia z Włoszką. Co prawda byłam w grupie początkującej, ale jednak moim zdaniem ona zbyt dużo mówiła po polsku, a mówiła bardzo dobrze. Cięzko mi powiedzieć jak z innymi lektorami, ale ja nie byłam do końca zadowolona.
Ja chyba jednak jestem zwolenniczka indywidualnych lekcji,a nie szkół. Najpierw, aby ogarnąć podstawy i gramatykę z nauczycielem tudzież studentem italianistyki, a potem z nativem. |
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ja niestety też nie byłam z Lingualandu zadowolona
. Akurat tam zaczynalam się uczyć hiszpańskiego. miałam zajęcia z Polką, bardzo sumienna i wymagającą, ale na lekcji czas wlekł się okrutnie, robilismy strasznie dużo ćwiczeń "na wypełnianie", w zasadzie mało "twórczości własnej", i jakos straciłam zapał. Teraz zapisałam się na włoski - moze tym raze,m sie uda! wybrałam szkołę "Mały Rynek", bo tu chodzę od roku na angielski i, mimo zmiany lektora w trakcie roku, jestem zachwycona! chodzę na lekcje z przyjemnością, w dodatku pod sam Wawel . Włoski wiem że bedzie z Włochem, podobno jest super! )
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Podnoszę temat, Instytut wydaje się być interesujący.Jakieś inne dobre szkoły w Krk?
Proszę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

Wszsytko zależy na jakiego lektora trafisz, ale generalnie ta szkoła, to raczej szkółka niż prawdziwa szkoła.
. Akurat tam zaczynalam się uczyć hiszpańskiego. miałam zajęcia z Polką, bardzo sumienna i wymagającą, ale na lekcji czas wlekł się okrutnie, robilismy strasznie dużo ćwiczeń "na wypełnianie", w zasadzie mało "twórczości własnej", i jakos straciłam zapał. Teraz zapisałam się na włoski - moze tym raze,m sie uda!
)