|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SOS! Pomysł na prezent...Pomocy!
Dziewczyny, proszę podrzućcie jakieś ciekawe pomysł na prezent dla pary - małżeństwa. Niedługo wybieramy się na rocznicę ślubu do znajomej pary i kompletnie nie mam pomysłu co mogłabym przynieść im w prezencie. Oczywiście mogę poszukać, ale z racji wielu zajęć zostaje mi jedynie internet a tu jak zwykle - i dużo i nic...
Coś o obchodzących rocznicę - zupełnie nie moja "bajka" charakterologicznie , całkiem obcy też dla mnie styl życia - a mianowicie chłopak rolnik- mechanik , a kobieta zajmuje się wychowaniem dzieci , gotowaniem i... chyba wszystko o nich. Na prezent przeznaczyliśmy ok 200 zł. Błagam Help me! ![]() ps. każdy pomysł jest cenny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SOS! Pomysł na prezent...Pomocy!
nie wiem skąd jesteś, ale jest taki sklep Duka z różnymi akcesoriami do kuchni, tam kupiłam ostatnio na prezent za ok 200zł prawdziwy żeliwny wok, zastanawiałam się też nad zestawem żeliwnym do fondue w tej samej cenie, jesli lubią sobie pogotować fajne, zdrowe rzeczy, albo eksperymentować z fondue to myslę że fajny prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
możesz też kupić dwa mięciutkie szlafroki
![]() dwa lata temu dostaliśmy z tż (oczywiście każdy swój) z andropola i jakościowo mogę szczerze polecić - prezent okazał się bardzo trafny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może jakiś ładny zestaw do kawy/herbaty i jakaś dobra, droższa kawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pościel
zestaw ręczników robot kuchenny toster jakąś figurkę do ogródka masażer do stóp
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za dotychczasowe inspiracje Dziewczyny
![]() Początkowo myślałam o zestawie garnków... ale porządne kosztują więcej niż zamierzam na to wydać ... a te tańsze jakoś mi "nie leżą" no i mój wrodzony wstręt do prezentów praktycznych ![]() szlafroki się mi bardzo podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Pozwolę sobie podpiąć się pod wątek, bo też mam podobny problem.. Za 10 miesięcy moi rodzice będą mieli 30 rocznicę ślubu i nie mam pojęcia jaki prezent im sprawić. 4 lata temu miałam ten sam problem i w końcu zamówiłam przez internet rysowany odręcznie portret rodziców, zrobiłam dyplom, kupiłam kwiaty i urządziłam małe przyjęcie w gronie najbliższych. Natomiast teraz nie mam zielonego pojęcia, a wole planować wcześniej, żeby nie zostawiać tego na ostatni moment.. Dodam, że moi rodzice lubią praktyczne, ale też skromne prezenty. Myślałam o jakiejś wycieczce, ale moja mama boi się latać samolotami, a znaleźć fajną i tanią wycieczkę jest trudno;/ Myślę, że mogę wydać do 500zl, do tego mój brat też coś dołoży. Z góry dziękuję za cenne rady
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lala2506 Czas edycji: 2011-09-14 o 22:02 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdzałaś Groupon Travel i inne tego typu strony? Można tam znaleźć sporo ciekawych 3-7 dniowych wycieczek w kraju i za granicą w promocyjnych cenach. Często jest tam również pakiet spa. Skoro mama boi się latać to możecie wybrać jakieś bliższe miejsce, tak by dojechać autem lub pociągiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
.
|
poszukaj pomyslow na podforum prezentowym
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do rocznicy znajomych: uwazam ze wszelkie dodatki kuchenne - nawet zestaw pieknych i dobrych mlynkow do pieprzu i soli, albo zdobiony mozdzierz (to zaskakujace, ale czasem bardzo mi brakuje takiego czegos...), lub inne lyzki, miski ozdobne (chociaz tu juz gorzej, mozna nie trafic z gustem...), patery itd. Za ciekawy pomysl uwazam tez magnetyczna biala tablice, albo jakies cos w tym stylu, do ogranizacji czasu. Jezeli to mloda mamusia, na pewno ma mnostwo obowiazkow. Nie widzialam, ale moze faktycznie istnieja jakies ladniej oprawione tablice. Nawet nieduza, taka wlasnie do powieszenia w kuchni, by lepiej zaplanowac wszystko (chociaz ten pomysl chyba bylby lepszy dla dobrze znanej pary, a nie tylko znajomych). Szlafroki lub komplet satynowej bielizny to tez jest cos Ladny duzy obrus, to tez spory wydatek, wiec kupuje sie tylko gdy trzeba - wiec tez fajny prezent jezeli dobrze ich znasz (gust) to moze ksiazka kucharska ? ladny komplet kieliszkow jakis zestaw domowego spa dla niej, a dla niego jakies dobre wino jak cos jeszcze mi przyjdzie do glowy to tam znac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ze mnie jest stara alkoholiczka, to mam skojarzenia wyłącznie alkoholowe
![]() - Szejker do drinków (kumple barmani do domowego użytku chwalą szklane, nie ze stali nierdzewnej) i zestaw mieszadełek lub patyczków do oliwek: http://www.1002.pl/shaker-szejker-sz...58l-p4453.html http://www.frankherbert.pl/pol_m_Bar...arowe-105.html - porządny miód pitny (np. trójniak) w stylizowanej butelce - wielu moich znajomych facetów bardzo lubi, a i mnie bardzo smakuje, więc chyba kobiecie podejdzie - ekskluzywne, w kamionkowych butelkach lub zestawach kosztują koło 100 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Odradzam prezenty skierowane jedynie w stronę pani domu - gary
![]() Pościel, coś z zastawy stołowej, dodatki domowe kuchenne (ale do użytku całej rodziny), zestawy do wina, stojak na wino (jak pijają alkohol).
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja w takich sytuacjach zazwyczaj prezentuję fotoalbum, który sama projektuję. Wystarczy tylko wcześniej zebrać zdjęcia od wspólnych znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Jak jest to małżeństko to na pewno ucieszą się z praktycznego ale i pięknego prezentu. xxx polecam maja piękne pościele, moim zdaniem super prezent w przystępnej cenie.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-12-04 o 12:55 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.