|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jubiler, który wykona złoty pierścionek na zamówienie
Dzień dobry wszystkim Paniom i Panom
![]() Poszukuję godnego polecenia jubilera, który doskonale poradzi sobie z wykonaniem złotego pierścionka zaręczynowego, ze zdjęcia. Jestem z Bydgoszczy, ale w grę wchodzą wszystkie lokalizacje odległe do 100-150km. Jeśli uznam, że naprawdę warto, to pofatyguję się dalej ![]() Zależy mi przede wszystkim na jakości wyrobu. Doświadczenie oraz podejście do klienta są kluczowe. Liczę również na rozsądną, uczciwą cenę ![]() Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi i serdecznie pozdrawiam Bartek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jubiler, który wykona złoty pierścionek na zamówienie
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Lisiewski.
Niestety to dalej niż 150 km. Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2016-01-26 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-08-18 o 14:16 Powód: reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Trochę dalej niż 150 km ale nie aż tak dużo więcej - w Gdańsku V&M-art Pracownia złotnicza. Mój pierścionek stamtąd pochodzi. Został wykonany naprawdę precyzyjnie i nie mogę narzekać na jakość. Właściciel jest naprawdę kontaktowy, zna się na rzeczy i według Narzeczonego warto tam wykonywać zamówienia. W sumie obrączkę też stamtąd zamawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.