|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nienormalne zachowanie
Hej
zacznę może od tego, że jestem osobą o skłonnościach homoseksualnych - nigdy nie byłem w związku i najprawdopodobniej z różnych względów nigdy w takiej relacji nie będę, nie wnikając w to, krótkie streszczenie całej sytuacji: na studiach w Krakowie, pierwszy rok, poznałem kilka osób z roku, w tym X - chłopaka z dość daleka, mieszkał z dziewczyną. W zasadzie sprawa jest błaha, ale nie daje mi spokoju i wydaje się również niedojrzała - w dorosłym życiu czasami trzeba pobyć również niedojrzałym :P Mianowicie, nie utrzymywałem z X żadnych szczególnych kontaktów, poznaliśmy się przypadkiem, ale od początku coś mi w nim nie odpowiadało. To znaczy? Był dziwny. Pewny siebie i zarazem tak jakby niepewny, trochę jak dziecko błądzące po labiryncie. Ostatnio mogliśmy dłużej porozmawiać przed zajęciami i właśnie się zaczęło... Pomijając fakt, że jak mówił o tym, dlaczego studia w krk (bo dostał się tam razem z dziewczyną, a "długo już ze sobą są"), to zaczął opowiadać o sprawach rodzinnych, które wg mnie nie powinny być poruszane przy osobach obcych (dokładnie chodziło o okoliczności śmierci Matki). Nie wiedziałem, jak zareagować, więc po prostu zmieniłem temat. Później wspomniał, że o mnie "słyszał, że w liceum były dziewczyny i koks" (śmiał się). Wszystko było ok, znalazłem go na fb, wysłałem zaproszenie i........ nic. LOL. Ok, może nie pamiętał, ale dodał dziewczynę, która chodzi razem z nami na studia, a której nie zna osobiście (wiem, bo sam ją znam, z jednego lo jesteśmy), no a po drugie - cztery dni później idąc korytarzem szedł w przeciwną stronę ze znajomymi i normalnie "cześć" "cześć" i ucieczka wzrokiem. Prozaiczne rozwiązanie jest takie, że przeoczył to, ale wątpiące i naciągane.. Pytanie jest takie - nie mam zamiaru bawić się w rozbijanie związków/udowadnianie sobie czegoś, jestem ciekawy, jak oceniłybyście jego zachowanie. Niby nic wielkiego, kto żyje facebookiem, no ale to zachowanie w ogóle mi nie pasuje do dorosłego człowieka. A, i co jeszcze - jeżeli chodzi o mnie, nie jestem 'ciotą' - nie farbuję włosów, nie ubieram się prowokacyjnie, nic, nie jestem też wyoutowany więc chyba w tym nie problem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nienormalne zachowanie
A czy on w ogóle wie,że jesteś homoseksualistą?
Jeżeli nie przyjał cię do znajomych na fejsie może dlatego że nie kolekcjonuje wszystkich ludzi których zna,albo po prostu wie o twoim homoseksualizmie i po prostu przez to cię skreślił... Według mnie nie powinieneś sie takim typkiem przejmowac nie jest tego wart ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może dostał na raz kilka zaproszeń i akurat to od Ciebie naprawdę przeoczył- to wcale nie jest naciągane rozwiązanie.
Czy oprócz tej rozmowy było między Wami coś jeszcze, że w ogóle zakładasz możliwość bycia razem, czy w temacie chodzi może tylko o odpowiedź na pytanie, dlaczego Cie nie dodał do znajomych ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Nie rozumiem co ma do tego opowiadanie o śmierci matki? ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Facet miał jednorazową fazę na zwierzenia, wygadał się z rzeczy, które mu leżały na sercu (może odreagowywał żałobę?) i teraz żałuje, że wypaplał się przypadkowemu znajomemu ze studiów. Dlatego cię unika i nie interesujesz go jako znajomy na fejsie. Bo tylko przypadkiem raz z tobą rozmawiał!
o mnie "słyszał, że w liceum były dziewczyny i koks" - czyli nie ma ciebie za geja. Naprawdę nie rozumiem twoich rozkmin. Przecież nie ma w tym facecie nic, co by sugerowało jakiekolwiek skłonności homoseksualne, by komentować to tekstem "nie mam zamiaru bawić się w rozbijanie związków/udowadnianie sobie czegoś".
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Też się zgadzam z dziewczynami, może odbierasz to zachowanie jako nienormalne bo miałeś jakieś oczekiwania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Planujesz rozbić jego związek z dziewczyną w zemście za nieprzyjęcie przez niego zaproszenia na Facebooku?!
Jeśli tak, to Twoje zachowanie nie jest normalne! Mam też wrażenie, że jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie i masz w sobie zero empatii, skoro na wspomnienie o osobistym zdarzeniu z życia kolegi reagujesz zmianą tematu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.