|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Zimowe wyprzedaże 2015/2016
Hej dziewczyny, nigdzie nie mogłam znaleźć wątku o zimowych wyprzedażach z tego roku.
Wiecie od kiedy w sieciówkowych sklepach zaczynają się przeceny? Ostatnio chodziłam po galerii i nie natknęłam się na wiele wyprzedaży, a jak wiemy grudzień jest miesiącem gdzie królują obniżki cen ![]()
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zimowe wyprzedaże 2015/2016
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
W tamtym roku, mniej więcej w połowie grudnia w Mohito były cuuudowne obniżki - bluzki, koszule kosztowały do 40 zł (przed przeceną ich cena to ok. 90zł) tydzień później wszystko zostało już wyprzedane.
W tym samym czasie w h&m, trafiłam na czas, gdy było multum przecenionych rzeczy, chciałam wrócić kilka dni później, a zostały już same 'ochłapy' ![]() Dlatego w tym roku chciałam się wstrzelić w te dni kiedy promocje dopiero ruszą i będzie jeszcze duży wybór.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Czy Tk maxx też ma wyprzedaże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
pracowałam w dwóch sieciówkach i w obu wyprzedaże się zaczynały w grudniu. W styczniu były wyprzedaże resztek wyprzedaży :P No i fakt, ze co tydzien dowozili cos nowego "na wyprzedaż" z jakichś dawno zapomnianych magazynów :"D byłam wczoraj w H&M i juz sporo wieszakow wyprzedażowych widziałam, niektóre rzeczy całkiem spoko i w spoko cenach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W Mikołajki były "wszedzie", na poziomie -20, -25 % lub druga rzecz za 50%.
Trochę sie obkupiłam przypadkiem zresztą bo nic nie wiedziałąm, ale zapamietam na przyszły rok. Teraz dostałąm SMSa, ze w CCC - 30 % dla posiadaczy karty do 24 grudnia na wszystkie nie przecenione buty i torebki. i w ESOTIQ do 17 grudnia ale na kod przesyłany SMSem. Ale to mozna popytac koleżanek i robić zbiorczo jak się samemu nie dostaje kodu. A tak to nie wiem, tez byłabym wdzięczna za informacje o takowych. ![]() Płaszcz musze kupić, wolałabym w przecenie ![]() BTW- to TK MAXX tez ma wyprzedaze ![]() A obejmuja nie ubrania tylko te rzeczy kuchenno-dekoracyjne ?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Właśnie pojawiła się informacja na oficjalnym fb Mohito, że od jutra przeceny kolekcji jesienno-zimowej do -50%
![]()
Niektórzy ludzie uważają, że mogą wejść i wyjść z naszego życia. Pewnego dnia będą zaskoczeni zamkniętymi drzwiami. ![]() Edytowane przez oxoxoxoxox Czas edycji: 2015-12-09 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
obniża, ale wydaje mi się, że ciężko uchwycić ten moment, robią to chyba etapami w sklepach
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Teraz jest sporo promocji w sklepach internetowych. W H&M kupiłam sukienkę na którą miałam oko 20% taniej z kodem z newslettera, w Reserved była promocja chyba 30% na wszystko. Trzeba śledzić. Zresztą w Reserved chyba znów jest jakaś promocja.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Raczej w CH po świętach organizują wyprzedaże ogromne. Ja sama czekam i się dowiaduję, bo potrzebuję kilku rzeczy. Wczoraj (jeśli ktoś z Torunia jest) była kryształowa noc zakupów, byłam, ludzi masę i tylko w h&m naprawdę fajne obniżki, reszta nieciekawa. Jakby ktoś znał jeszcze jakieś toruńskie wyprzedaże poświątezne, to ja chętna na info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.