|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
sweterek H&M i spodnica
obie rzeczy nieaktualne!
chetnie wymienie w imieniu kolezanki sweterk H&M- bardzo ladny, w swietnym stanie, rozmiar 40, ale to raczej takie 36/38. sweterek jest z serii divided. UCIEKL w swoim z kolei imieniu oddam za cos ciekawego spodniczke zielona, rozmiar S, stan idealny. Dostalam, ale niestety to zupelnie nie moj styl. REZERWACJAwymiana jedynie na kosmetyki lub dodatki, jesli chodzi o sweterek to odopwiedz na propozycje moze chwile potrwac, bo bede musiala sie skonsultowac z kolezanka, wiec prosze o wyrozumialosc. Edytowane przez Ryfka Czas edycji: 2005-11-29 o 21:40 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sweterek H&M i spodnica
Nasteczko, sweterek do wymiany to ten pomaranczowy na guziczki, ten drugi niestety jest "niewymienialny". za spodniczke chcialabym jakies kosmetyki, czy masz moze cos wolnego z mazidel?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mogę czegos poszukac tylko powiedz co potrzebujesz??? oglądalas moje wątki nic ci nie odpowiada?![]() ta spódniczka to biodrówka?? ile ma w pasie?? podaj mi jej wymiary dlugosc i w biodrach |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
spodniczka jest na gumce i sadze, ze to raczej biodrowka, bo inaczej bylaby stanowczo za krotka
![]() dlugosc- 36cm, szerokosc 73 cm ( mierzone, kiedy gumka jest sciagnieta) najchetniej wzielabym cienie do powiek, balsam, pianke do wlosow, jakies odzywki, no nie wiem, teraz mam braki i potrzebuje wielu rzeczy
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cienie mam : niebieski taki jaśniutki z brokatem (bardzo mocno sie swieci) , fioletowe takie bardziej delikatne kolory(podwojne) mam tez taki cień jakby seledyn wpadający w biały tez sie bardzo swieci,mam z garniera do włosow mleczko aby sie nie puszyły i od razu do prostowania(została połowa) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
tak licze tyle z falbanka i tak- gumka ma ok 73 cm
bylabym chetna na mleczko i ktorys z cieni, tylko napisz mi prosze jakie to firmy, bo zalezy mi na wzglednej trwalosci
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciebie to ten fioletowy : duocolor :| a tamte to: joko |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi sie ta spodniczka zobacz czy znajdziesz coś u mnie za nią ?? a może szukasz czegoś konkretnego ??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=83316 <-- to moj watek |
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ty nie miałaś spać?? oszukańcu ty |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Ysabell, kolezanka chce wymienic tylko sweterk na guziczki, ten drugi jest wystawiony na allegro.
Niestety teraz nie moge wkleic wymiarow, bo nie mam jak sie skontaktowac z kolezanka, ale mam nadzieje, ze jesczez dzis uda mi sie ja zlapac. Kodeino- a jakie masz cienie ?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cd
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

oddam za cos ciekawego spodniczke zielona, rozmiar S, stan idealny. Dostalam, ale niestety to zupelnie nie moj styl. REZERWACJA

ale mogę czegos poszukac tylko powiedz co potrzebujesz??? oglądalas moje wątki nic ci nie odpowiada?

mam kilka cieni do oczu jeśli koleżanka byłaby zainteresowana