|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kosmetyka praktyczna ASP Łenczyckiej Kraków-opinie
Witam serdecznie.
Czy mogę prosić o opinie o tym kursie. Znalazłam na portalu kilka, ale są to opinie sprzed kilku lat Zastanawiam się nad zrobieniem tego kursu, ale chcę mieć pewność, że nie zmarnuję pieniędzy i przede wszystkim czasu. Zależy mi na bardzo intensywnym kursie, ponieważ nie mam możliwości uczyć się w systemie 2-letnim. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziekuję za pomoc. Edytowane przez abaabi Czas edycji: 2012-06-09 o 15:45 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kosmetyka praktyczna ASP Łenczyckiej Kraków-opinie
Cytat:
Ja tez myszle o tym kursie. Czy juz go mialas? Powiedz czy warto? Bedzie bardzo wdzieczna za szybka odpowiedz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyka praktyczna ASP Łęczyckiej-opinie
Drogie wizażanki,podbijam temat: jak oceniacie kurs kosmetyki praktycznej w tej szkole, może któraś z Was kończyła w 2015 roku? I czy znalazłyściepo nim pracę? Faktycznie pomagają w otwarciu własnego gabinetu??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Zastanawiam się nad zrobieniem tego kursu, ale chcę mieć pewność, że nie zmarnuję pieniędzy i przede wszystkim czasu. Zależy mi na bardzo intensywnym kursie, ponieważ nie mam możliwości uczyć się w systemie 2-letnim.