|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co sie dzieje z moimi piersiami
mam 19 lat i od ok 2 lat moje piersi kompletnie stracily jedrność.Mam rozmiar 80-C i waze ok 60 kg.Na dzien dzisiejszy nie wlozylabym zadnej bluzki bez stanika bo moj biust znajdowal by sie ok 10 cm nizej niz powinnien.Podobno u kobiet dojrzalych, po ciazach itd jezeli wlozy sie dlugopis olówek pod biust i nie bedzie wypadał to znaczy ze nie sa juz jędrne.Jeśli to prawda to ze mna jest cos nie tak bo u mnie to sie sprawdza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co sie dzieje z moimi piersiami
moim skoromnym zdaniem 80C nie nalezy do najmniejszych rozmiarow wiec i sily grawitacji dziala... coz swoje tez z pewnoscia waza... Dobrze by bylo wzmocnic miesnie, ktore utrzymuja biust, polecam tez krem do biustu z firmy Eveline ale poza wygladzeniem i napieciem skory nie wierz w zadne inne cuda.. Cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia oraz odpowienio dobrany biustonosz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nie sądzę, żeby jakiekolwiek kremy tu pomogły, mogą one jednynie ujędrnić skórę na piersiach.
Pomóc mogą ćwiczenia na biust (poszukaj w linkwoni na Fitness). One jako tako nie podnoszą piersi, ale przez rozbudowe mieśnia piersiowego dają takie wrażenie, że biust nieco się uniósł. Oczywiście nalepsze efekty pewnie uzyskałałabyć z pomocą skalpela, ale to już inna bajka. ![]() Btw, ten temat pasuje bardziej na plotkowe lub fitness.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Myślę, że utrata jędrności w wieku jeszcze nastoletnim to trochę dziwna sprawa, nawet przy rozmiarze 80c. Nie są to w sumie jakieś gigantyczne piersi. Musisz przeanalizować, jakie błędy mogłaś popełniać. Może kąpiesz się w gorącej wodzie, albo biegasz, czy uprawiasz inny sport nosząc nieodpowiedni stanik? Najpierw postaraj się wyeliminować czyniki, które doprowadziły do takiego stanu, a potem zabierz się za naprawianie skutków. Czyli dobrze skrojony, wygodny stanik, gimnastyka (pompki np.) i jakaś oliwka. Nie marnuj pieniędzy na "rewelacyjne kremy". Myślę, że oliwka ujędrniająca np. Ziaji, systematycznie stosowana, w połączeniu z delikatnymi masażami (od dołu w górę, nigdy odwrotnie) pomoże.
Powodzenia, dbaj o swoje atrybuty kobiecości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.