|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
6 lat z wizażem:)
|
Stomatolog estetyczny Warszawa, potrzebuję porady :)
Witam, przepraszam z góry, że nie przeszukałam wątków z wyszukiwarki ale pomyślałam, że zapytam o poradę dostosowaną do siebie, dziękuję za każdą odpowiedź
![]() Czy zna ktoś dobrego stomatologa estetycznego w Warszawie? Mam zamiar zrobic porządek z własnym uzębieniem w najbliższym czasie i potrzebuję dobrego gabinetu w którym można zrobic wymianę licówek na zębach leczonych kanałowo i od razu zrobic wybielanie (i to takie solidne, potrzebuję o kilka tonów więc pewnie w grę wchodzi (opalesence?)). Czy ktoś może polecic kogoś kto zrobi to porządnie? Zależy mi żeby to był jeden gabinet bo chciałabym to zrobic w krótkim okresie czasu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=915931 Edytowane przez firstdayofherlife Czas edycji: 2014-03-20 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Stomatolog estetyczny Warszawa, potrzebuję porady :)
Polecam Dentistica Michał Pelc na Jana Pawła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Stomatolog estetyczny Warszawa, potrzebuję porady :)
Hej, polecam sprawdzony gabinet na Mokotowie Imedi (ul. Marynarska 15) Przystępne ceny i bardzo profesjonalna obsługa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.