|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Depilacja klaty u kosmetyczki, męskie?
Zastanawiam się nad depilacją klatki piersiowej, nie mam może dywana ale piersi i brzuch są pokryte gęstymi i dośc długimi włosami na około 4-5 cm zwłaszcza po środku taka pajęczyna przy sutkach trochę krótsze, na brzuchu też krótsze.
Średnio mi się to podoba, i jak ogoliłem się maszynką to czułem się lepiej czysto świeżo i zadbanie, ale po 2 dniach kłujące odrosty wyglądały fatalnie, i dopiero odrosły po około miesiącu. Teraz postanowiłem jesli coś będę robił to tylko wosk i u profesjonalistki bo sam nie mam doświadczenia. Pozostaje jeszcze jeden powód, uwielbiam być wydepilowany tam na dole, całe miejsca intymne, wtedy uważam że moje przyrodzenie wygląda zadbanie, fajnie, jest większe, i dużo lepsze doznania podczas seksu, ale gołe miejsce intymne z zarośnietym brzuchem i klatę wygląda beznadziejnie, i to kolejny powód aby pozbyć się włosów z tych rejonów wyższych. Ale... nie mam dziewczyny wiec nie mogę jej spytać o zdanie, zdarza się że umawiam się z kobietami z portali randkowych i dośc często dochodzi do intymnych sytuacji, ale niestety żaden związek z tego nie powstał, i gdy jestem już rozebrany to nie chciałbym być przed dziewczyną uważany za "pedałka" ciotowatą osobę" czy metroseksualnego" Stąd moje pytanie, jak odbieracie kogoś takiego, jakbyście zauważyły że ma wydepilowaną klatę i brzuch? Czynność jak czynność czy w męskim wydaniu przesada? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Zapraszam do wypowiedzi, zdanie kobiet jest dla mnie wazne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Depilacja klaty u kosmetyczki, męskie?
Uważam, że depilacja nie ma nic wspólnego ani z męskością ani z jej brakiem. Jednego jestem pewna - nigdy nie tknęłabym faceta, który pyta czy rzecz, którą zamierza zrobić jest wystarczająco "męska".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;53916368]Uważam, że depilacja nie ma nic wspólnego ani z męskością ani z jej brakiem. Jednego jestem pewna - nigdy nie tknęłabym faceta, który pyta czy rzecz, którą zamierza zrobić jest wystarczająco "męska".[/QUOTE]
Ok, sorry, powinienem raczej zapytać, czy podoba się wam wydepilowana klata i brzuch u kosmetyczki? Czy taki facet traci u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem pytania. Przecież to wszystko jedno jak facet wygląda. Pomajta palcami po majtach i orgazm za orgazmem. Wygląd jest nieistotny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mnie się nie podobają u facetów bezwłose klaty ani okolice intymne, wole włoski. Ale o tym było już przynajmniej milijon wątków i każdy woli coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Odpowiadając na twoje pytanie - klata wydepilowana samodzielnie wygląda tak samo jak wydepilowana u kosmetyczki i tak samo jak klata, na której nigdy nie było włosów. Drogą, jaką do tego doszedłeś jest bez znaczenia. Ja wolę klaty owłosione, ale nawet owłosionego faceta skreślę, jeśli będzie się przejmował banialukami na temat "męskości". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Port-fe-lem! Nie kłam.[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;53916471]Ja wolę klaty owłosione, ale nawet owłosionego faceta skreślę, jeśli będzie się przejmował banialukami na temat "męskości".[/QUOTE]Ja tak samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dziękuje za wypowiedzi, to dla mnie ważne. Tylko nie potrzebnie wypowiedziałem się w tamtym związku, czasem milczenie jest złotem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przykładowa intymna sytuacja pierwsza: Don Juan: Cześć. Lasencja: Pie... sie! Don Juan: (chce popatrzeć jak się masturbuję!) Przykładowa intymna sytuacja druga: Don Juan: A może byśmy tak...? Lasencja: Pocałuj mnie w... Don Juan: (wow, ale czy to nie za szybko?) Przykładowa intymna sytuacja trzecia: Don Juan: Cześć. Lasencja: Spadaj, mam chłopaka. Don Juan: (wow, proponuje mi trójkąta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.
|
odpychają mnie faceci z wydepilowanym na zero kroczem. skrócić odpowiednio - spoko, na zero - nie spoko. i osobiście wolę facetów z włosami na klacie niż depilowanymi. chyba, że ćwiczą na siłce i mają 6-pak.
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Bezwlosa,wydepilowana klata to dla mnie totalnie niemeskie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.