|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak szybko schudnąć 6kg?
Hej dziewczyny mam do was pytanko i prośbę o poradę
Chodzi mi o zrzucenie 6kg w mniej niż mc Macie jakieś sposoby? Co mam robić? Co jeść, ile ćwiczyć (oby nie bieganie bo mama by się na mnie dziwnie patrzyła i odwalała by tekst:a po co ci to bieganie) Mam 164 ważę 66kg 😢😢😢 A wiec co mam zrobić żeby szybko i schudnąć te 6 kg 😥 ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Łoo Jezu nie 66 xD ***56!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
|
Dot.: Jak szybko schudnąć 6kg?
nie schudniesz tylu kilogramów w mniej niż miesiąc. a jak ważysz 56kg to masz wagę w normie i w ogóle nie musisz chudnąć.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No właśnie muszę mój brzuch i nogi to masakra jakaś. Jak siedzę to robia mi się że 4 wałeczki a nogi? Szkoda gadać. Proszę o jakieś wskazówki co jeść, jakie programy cwiczeniowe najlepsze☺️
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
wywal z jadłospisu słodycze, chipsy, słodkie napoje. a do tego znajdź jakąś aktywność fizyczną dla siebie. nie wierzę, że przy tej wadze wyglądasz tak dramatycznie. zakładam, że jesteś młoda, więc ciało będzie ci się jeszcze zmieniać.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja waze tyle samo przy tym wzroscie, rozmiar 34/36 ale na brzuchu wystajace fałdki 😢 to moj ogromny kompleks, nie potrafie sie go pozbyc
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Tak szybka utrata wagi nie dość że jest trudna do osiągnięcia i niezdrowa ale przede wszystkim to najkrótsza droga do zwiotczałej skóry i efektu jojo. Również uważam, że masz wagę prawidłową, ja przy podobnym wzroście ważę 60 kg a nadwagi nie mam. Założę się, że wyglądasz dużo lepiej niż sama siebie opisujesz, kobiety są dla siebie okrutne jeśli chodzi o postrzeganie własnego ciała.
Ćwiczenia zależą od tego jaki masz typ sylwetki. Jesteś jabłkiem? Gruszką? Gdyby była wiosna lub lato to poleciłabym ci jazdę na rolkach, fajnie robi na wymienione przez ciebie partie ciała. Przyjemnym ćwiczeniem będzie też jakikolwiek taniec latynoamerykański albo lekcje belly dance, genialne na brzuszek, przy okazji docenisz swoje ciało ![]() Sama eliminacja cukru i słonych przekąsek dużo zrobi nawet bez przechodzenia na dietę, u mnie taki miesięczny eksperyment skończył się utratą niemal 3 kg a nie zrobiłam nic poza wywaleniem cukru z diety, żadnych ćwiczeń ani mniejszych porcji. Warto jeść więcej warzyw i kaszy zamiast ziemniaków, a smażone mięso zamienić ma duszone lub pieczone w piekarniku. Na odchudzanko wspomagająco dobra będzie zielona yerba mate, byle nie przesadzić z tym napojem i ilością, narażę się pewnie znawcom picia mate, ale łyżka suszu na szklankę gorącej wody całkowicie wystarcza ![]() Edytowane przez fcd2e403d74287f117e7a506dac96c8726e1bb0f_60889772e2e8a Czas edycji: 2016-10-25 o 01:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wam bardzo owszem jestem młoda... 16 lat, ale źle się czuję w swoim ciele i chciałabym coś zmienic ☺️
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no brawo... zrzucenie 6kg w miesiąc w twoim wieku na bank pozbawi Cię okresu i będziesz mieć różne problemy hormonalne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Proponuję obciąć sobie nogę albo rękę.
Dziewczyno przy 50 kilo będziesz miała niedowagę. Brzuch robi się w kuchni, także pożegnaj fast foody, słodycze i zacznij zdrowo jeść. Ciekawa jestem jak wygląda Twój jadłospis. Co dziś jadłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niby sue robi ale ja nie jem ff, slodyczy i ogolnie prowadze fit zyciw i jakos nie moge go zrobic
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Cześć, a może umów się do dietetyka? Dobry dietetyk szybko rozprawi się z Twoimi zbędnymi kilogramami, nauczy Cię jak się zdrowo odżywiać. Szybkie zrzucanie kg służy tylko temu, że będziesz miała potem efekt jo-jo. Ja schudłam 10kg w 3 miesiące dzięki właśnie dietetyczce. Teraz zmieniłam swoje podejście do jedzenia, więcej się ruszam i jestem bardzo zadowolona. xxx Pozdrawiam
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-11-07 o 10:09 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
2 kg to maksimum do schudnięcia. A żeby polepszyć wygląd swojego ciała, najlepiej jest ćwiczyć. Oczywiście jedząc też rozsądne rzeczy, bez żadnych śmieci i pustych kalorii, xxx można znaleźć dużo informacji na ten temat.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-11-07 o 10:09 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
najlepiej popracować na siłowni w celu poprawy wyglądu sylwetki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić jeść dużo warzyw, przede wszystkim zielonych. Co najmniej kilka liści sałaty dziennie i do tego jakiś ogórek. Tak naprawdę chodzi o to, żeby organizm spalał tłuszcz, a nie go magazynował. To czy organizm spala komórki tłuszczowe czy je magazynuje zależy od prawidłowego poziomu hormonów w ciele. Niestety 97 % osób ma zaburzony poziom hormonów i zamiast chudnąć tyje, nawet jak stara się zdrowo odżywiać. Dopiero jak pozbędziesz się hormonów odpowiedzialnych za magazynowanie komórek tłuszczowych i zaczniesz wytwarzać hormony odpowiedzialne za spalanie tłuszczu to kilogramy zaczną znikać. To wszystko się robi przez odpowiednią dietę i właśnie w niej podstawą są zielone warzywa, dlatego jedź ich dużo, właściwie tyle ile się da, nie ma limitów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.