|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pierwszy wieczorowy makijaż i... brwi..
Cześć laski, jestem ciemna z tym tematem i z tym forum, po uzyskaniu odpowiedzi do usunięcia
![]() Pytanie brzmi: Nigdy nic nie robiłam z brwiami, są jasne, nierówne, w żaden sposób niezmienione. Niedługo studniówka i idę na makijaż, czy makijażystka weźmie sie za moje brwi i nada im odpowiedniego kształtu bla bla, czy zostawi tak jak jest i przejdzie do malowania? Mogę się spodziewać wyrywania itd? Dziękuję za odpowiedzi i wyrozumiałość. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwszy wieczorowy makijaż i... brwi..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślę, że lepiej udać się wcześniej do kosmetyczki albo dogadać temat z wizażystką, która będzie Cię malować, czy podejmie się regulacji. Jeśli nie, to pamietaj, żeby nie odkładać tego na ostatnią chwilę i nie wyrywać brwi przed samym malowaniem :P
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
żadna szanująca się wizażystka nie powinna regulować brwi tuż przed makijażem. Co z zaczerwieniami? Tym bardziej, że skóra nie jest do tego przyzwyczajona
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.