|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyjazd za granicę
Cześć dziewczyny emigrantki!
Chciałabym wiedzieć w jaki sposób udało Wam się wyemigrować. Czy szukałyście przez agencję pracy (a jesli tak, to jakie), czy może w jakiś inny sposób? Pomagał Wam ktoś na miejscu? ( rodzina, przyjaciele), a może któraś jechała zupełnie solo?. Proszę o porady i z góry dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wyjazd za granicę
W moim przypadku wyglądało to tak, że wyjechałam do kraju, w którym nikogo nie znałam, a pracę znalazłam jeszcze z pozycji Polski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wyjazd za granicę
Szukałam pracy na wszystkie możliwe sposoby, dostałam od ręki , z ogłoszeń, z agencji. Ta z agencji najbardziej mnie interesowała wiec porzuciłam poprzednia. Teraz pracuje już na kontrakcie przez firmę :p
Znałam jednego gościa tutaj, przespałam u niego kilka godzin po przyjedzie, pokaZal mi gdzie jest agencja i powoził samochodem po okolicy w poszukiwaniu pokoju do wynajęcia (znalazł sie w godzinę) I tyle go widziałam. Edytowane przez chwast Czas edycji: 2016-01-01 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.