|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Beznadziejna sprawa....
Zawsze, kiedy wyczuję czyjś wzrok na sobie lub zauważam jak jakiś chłopaka mi się przygląda zamiast się uśmiechnąć (niektórzy naprawdę mi się podobają) spuszczam głowę w dół i udaję, że ich nie widzę. Moja koleżanka nie ma już do mnie siły. Mówi, że jak tak dalej pójdzie, to zostanę starą panną. W efekcie później żałuję, bo każdy jeden po pewnym czasie daje sobie spokój i znajduje sobie inną dziewczynę.
Z kolei ja uważam, że gdyby naprawdę im zależało tak szybko by się nie poddawali. Przecież zawsze mogli podejść, poprosić do tańca ( na imprezie) lub zwyczajnie próbować zagadać. A po drugie chyba ja tak naprawdę nie chcę mieć jeszcze chłopaka (mam 19 lat). Tylko, że prawie wszystkie koleżanki mają i czasami nie mam nawet z kim pogadać i wtedy do głowy przychodzi pomysł, że trzeba sobie kogoś znaleźć. Ale z kolei obserwując związki moich koleżanek - żaden z nich nie trwa dłużej niż kilka miesięcy. A ja jestem osobą dość wrażliwą, która jeśli się już w coś by zaangażowała, to w 100%. I takie rozstanie po jakimś czasie chyba by mnie załamało. A co wy o tym myślicie? Może moja koleżanka ma rację i powinnam spróbować? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Beznadziejna sprawa....
Cytat:
![]() Jeśli Tobie jakiś chłopak się spodoba to próbuj sama zagadać, bo możesz wiecznie czekać. Facet też może być nieśmiały, albo niepewny Twojej reakcji, więc czasem warto przejąć inicjatywę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Od uśmiechnięcia się do bycia w związku trochę daleka droga, więc może faktycznie spróbuj? Jakoś za bardzo to wszystko analizujesz- żeby z kimś pogadać, nie trzeba mieć chłopaka
![]() ![]() Generalnie takie sprawy wychodzą naturalnie, więc nie ma co myśleć o tym tyle tylko rzeczywiście zacząć się do ludzi uśmiechać i będzie dobrze. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeżeli boisz się rozstań i przez to nie chcesz się z nikim wiązać, to nic dobrego. a poza tym nie próbując nigdy się nie dowiesz ![]() przy okazji zbierasz w ten sposób doświadczenie i nieco się hartujesz ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jeżeli nie chcesz mieć chłopaka, nie szukaj go na siłę.
Nie szukaj chłopaka dlatego, że Twoje koleżanki mają jakichś "chłopaków" na kilka miesięcy - to nie są żadne związki tylko zabawa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Moja mina też była ciekawa, kiedy wypaliła z tym tekstem o starej pannie przy moich znajomych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Też tak jeszcze czasami mam, ale już staram się tego pozbyć, że jak ktoś na mnie patrzy to spuszczam wzrok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.