|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nowy rozdział w życiu - nowa fryzura...?
Witajcie
![]() Zacznę od tego, że przez ostatnie 7 miesięcy w moim życiu sporo się zmieniło - narzeczony stwierdził że 5 lat chodzenia za rączkę wystarczy no i "umarł w butach" - dałam się zaprowadzić pod ołtarz ;-) , a potem zanim na dobre przywykłam do roli "kochanej żonki" okazało się, że za parę miesięcy będę mamą ![]() Dlatego proszę, doradźcie ! Hodować, ścinać, a jeśli ściąć to jak? a może jakiś fajny kolor rzucić na włosy jak już moja kruszyna będzie na świecie ...? Dodam tylko, że mam włosy w kolorze takiego hmm...popielatego brązu, ścięte na boba z lekko krótszym tyłem i grzywką bo mam dość wysokie czoło i niestety muszę to maskować (obecnie wyglądam tak jak na zdjęciu z dzieciątkiem na rękach). Na zdjęciach miałam też włosy ufarbowane. Poza tym lubią czasem spłatać mi figla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy rozdział w życiu - nowa fryzura...?
Mała poprawka, moja obecna fryzura jest najbardziej zbliżona do tej ze zdjęcia nr 2, tylko jest trochę dłuższa - tak do połowy szyi ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie najładniej wyglądasz właśnie na tym zdjęciu w krótkiej fryzurce i na Twoim miejscu szła bym właśnie w tym kierunku czyli cięła na krótko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Mnie się za to podobasz w tych dłuższych, bardzo kobieco i po prostu ślicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Bardzo za wszystkie podpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Masz naprawdę piękne włosy. Kolor na który farbujesz ten ciepły brąz bardzo Ci pasuje. Mi najbardziej się podobasz w ..krótkiej fryzurze. Tak świeżo, ale nie nudnie
![]() ![]() A jeśli chcesz mniejszej zmiany na co dzień to może je pofalować ? (Lokówką delikatnie ?) Mało pracy, a zawsze odświeża i wygląda inaczej. Myślę też że jeśli chcesz pozostać przy długich to tak też mogłoby fajnie wygladać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mi też najbardziej podobasz się na zdjęciu z krótkimi włoskami
![]() Masz piekną twarz, delikatne rysy i jesteś stworzona do takich "zadziornych" fryzurek, nic nie ujmą z Twej z kobiecości a wręcz dodadzą "pazura". Powodzenia w metamorfozie!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim, szczerze mówiąc nie spodziewałam się tylu odpowiedzi
![]() Ciąć albo nie ciąć ...? Oto jest pytanie ;-) I jeszcze jedno pytanie - pozostać przy brązach czy poszaleć też z rudościami ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ciąć
![]() Co do koloru to wydaje mi się że najlepiej wyglądasz w chłodnych brązach, ale jeśli masz ochotę poeksperymetować to spróbowałabym i rudości ![]() Sprawdź proszę PW, coś Ci wysłałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mnie również bardzo podobasz się w krótkich włosach. Widziałabym Cię w naturalnych kolorach włosów, im bardziej naturalnie będą wyglądały, tym lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Masz strasznie młodo i "grzecznie" wyglądającą twarz. Dlatego wydaje mi się również że krótka fryzura byłaby najlepsza. Nadaje twarzy trochę charakteru i przestajesz wyglądać tak bardzo jak dziewczynka i zamieniasz się w kobietę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hm... chyba faktycznie zostanę przy brązach, a kiedy czytam wszystkie Wasze odpowiedzi to coraz bardziej korci mnie żeby wydrukować kilka zdjęć i popędzić do mojej fryzjerki
![]() ![]() ![]() https://instagram.com/p/9twzMWrs2I/ Co myślicie ?? a może macie ciekawsze propozycje?? Tradycyjnie z góry dziękuję za Waszą pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo fajne propozycje, wiadomo, że do każdej twarzy pasuje inna fryzura, ale te propozycje, które pokazałaś na zdjęciach są bardzo fajne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
krótkie włosy najlepiej. I chyba też najwygodniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Kolor włosów na tym zdjęciu: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1446850305 idealnie wydobywa kolor Twoich oczu - super się razem komponują tutaj.
![]() Chociaż jeśli chcesz zmiany, to może lekko jaśniejsze włosy? Zawsze można przyciemnić jeśli się nie spodoba, a w ciemnych już wiesz, że Tobie ładnie. ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
W tych krótkich wyglądałaś pięknie <3
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod poprzedniczką
![]() ![]() Ale jak nie chcesz drastycznej zmiany, to może poeksperymentuj z kolorem? Przefarbować się możesz zawsze ![]()
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Nic nie zmieniaj. te krótkie włosy są super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Pora pokazać się w "nowej" fryzurce. Długo zastanawiałam się nad tą wizytą u fryzjera ale ostatecznie (jakiś tydzień przed Świętami BN) klamka zapadła
![]() ![]() Zdjęcia robiłam kilka dni temu bo przez świąteczną gorączkę nawet nie miałam głowy żeby się "pstryknąć" w nowym wydaniu. Nie były też jakoś szczególnie układane - ot umyte i podsuszone suszarką. Ogólnie fryzura wygląda mniej - więcej jak na zdjęciu 3 . Wybaczcie marną jakość zdjęć, ale mam nadzieję że jako-tako widać ![]() W Święta odwiedziła mnie kuzynka, dorwała stare albumy w pokoju babci, a w nich moje zdjęcia z podstawówki z włosami niemal do kolan...i wiecie co? zaczęłam tęsknić za tym warkoczem grubości pięści ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie. Moim zdaniem wyglądasz młodziej. Super elegancko, jak młoda. dynamiczna kobieta.
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Popieram zdanie przedmówczyń, krótkie, zadziorne fryzury (jak w pierwszej odsłonie) będą świetne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Ślicznie wyglądasz, obserwuję temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Nowa fryzura super, wyglądasz młodziej i mega elegancko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.