|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
badanie wzroku w centrum handlowym
Co sądzicie o badaniu wzroku w centrum handlowym. Np vision express czy mozna wierzyc takiemu badaniu na prędce czy lepiej iść do profesjonalnego okulisty. Dodam że chcę sobie kupić szkła kontaktowe i potrzebuję badania do właściwego ich wyboru....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: badanie wzroku w centrum handlowym
uważam że można polegać na tym badaniu przecież wykonuje go lekarz a nie sprzedawca a soczewki zakupisz gdie będziesz chcieć.Pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: badanie wzroku w centrum handlowym
a ile za takie badanie biora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja tez jestem ciekawa ceny takiego badania, oreientuje sie ktoras z Was??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli kupuje się od razu w Vision Express okulary to 5 zł (tego jestem pewna), a jeśli nie, to bodajże 25 lub maksymalnie 50 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na pewno można wierzyć takiemu badaniu, bo - jak to już zostało napisane - wykonuje je okulista. Jednak ja mimo wszystko miałabym wątpliwości i sama zawsze wykonuję je u okulisty w gabinecie, a nie centrum handlowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja kiedys badałam oczy w Vision Express, przed kupieniem okularów, potem soczewek i co parę miesiecy od ich noszenia. I musze przyznać ze wszystko zależy od lekarza. Jedna pani na którą trafiła była świetna, nie "oszczędzała" na czasie, doradzała mi, przebadała wszystko co mozliwe w oku, a na jej ścianie wisiały tez jakieś dyplomy, wiec najwyraźniej dobry specjalista. Innym razem facet, który był w zastępstwie potraktował mnie koszmarnie, myślałam, ze mi powieke urwie przy badaniu- brrr... Teraz chodze już do innego okulisty, bo mam chore oczy, a oklulista w vision jest od sprawdzania wzroku a nie od leczenia, jak to mi powiedziała pani przy kasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja kiedys badałam oczy w Vision Express, przed kupieniem okularów, potem soczewek i co parę miesiecy od ich noszenia. I musze przyznać ze wszystko zależy od lekarza. Jedna pani na którą trafiła była świetna, nie "oszczędzała" na czasie, doradzała mi, przebadała wszystko co mozliwe w oku, a na jej ścianie wisiały tez jakieś dyplomy, wiec najwyraźniej dobry specjalista. Innym razem facet, który był w zastępstwie potraktował mnie koszmarnie, myślałam, ze mi powieke urwie przy badaniu- brrr... Teraz chodze już do innego okulisty, bo mam chore oczy, a oklulista w vision jest od sprawdzania wzroku a nie od leczenia, jak to mi powiedziała pani przy kasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a nie orientujecie się może gdzie w Warszawie przyjmuje dobry okulista?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
lekarz zbada czy oczy sa zdrowe, bardziej zaawansowanie. dlatego warto sie zapytac kto cie bedzie przyjmowal Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Perfumoholik z wyboru
|
Czy ktoś sie orientuje, czy w Bonarce w Krakowie wykonuja bezplatne badania wzroku? Czy wiaze sie to z koniecznoscia zakupu okularow?
Potrzebuje zbadac oczy, pracuje przed komputerem 9h dziennie, nie ukrywam, ze zle to wplynelo na wzrok.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.