|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Konkursowi oszuści - ostrzeżenie.
Czasami biorę udział w konkursach i coraz częściej trafiam na strony, blogerki, firmy, które po prostu oszukują. Organizują konkursy a potem je usuwają i nie podają wyników. Spotkałyście się z tym? Ja ostatnio trzykrotnie, u blogerki KamiMare na FB, która zorganizowała rzekomy konkurs z drogimi zegarkami, ale wyników nie podała ignorując zapytania. Sklep PAKAMERA, to już w ogóle przegięcie. Po raz drugi (z tego co zaobserwowałam) nie podali wyników kalendarza adwentowego. Zapytania i konkurs oczywiście usunęli. I perełka - Alina Rose. Niby dziewczyna z klasą, a kremu laureatce swojego konkursu nie wysłała. Nawet nie wyjaśniła sprawy na FB, jak się zainteresowana poskarżyła, tylko usunęła jej komentarze. Jak widać można się naciąć. Miałyście podobne doświadczenia. Przed kim ostrzegacie?
Dla klarowności, otwieram listę podmiotów, których niecne zagrywki przyuważyłam: - Pakamera - Alina Rose - Tiszert FB - KamiMare FB Edytowane przez Radoska35 Czas edycji: 2016-03-01 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkursowi oszuści - ostrzeżenie.
Nie biorę udziału w żadnych konkursach, więc nigdy się nie nacięłam. Ale dziwi mnie zachowanie Aliny (jeżeli to prawda) no i zupełnie nie wyobrażam sobie, żeby Pakamera była taka cwana
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Life is a drink ...
|
Z konkursami to jest różnie. Ile razy było tak, że się 'coś' wygrało ale ta nagroda nie doszła... Miałam takie dwa przypadki gdzie wiedziałam, że wygrałam zostały podane dane i cisza. Raz na fb za dołączenie jako 10 000 polubienie jakieś strony miałam otrzymać książkę. Od 4 lat nic nie doszło :-D Drugi przypadek do konkurs na fb stronie Elancyl. Też wygrałam kilka lat temu zestaw antycellulitowy na dzień kobiet a jak się zapytałam kiedy będą wysyłać (bo na fb widziałam, że niektóre kobiety się pochwaliły o paczce) to otrzymałam wiadomość, że paczka została wysłana ale osoba która się tym zajmowała jest na urlopie a po dwóch tygodniach (po urlopie) już nic nie odpisali ;-)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------
[/COLOR]O widzisz. Dobrze wiedzieć i unikać ich strony. Edytowane przez Radoska35 Czas edycji: 2016-01-14 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.