Moja zazdrość czy jego miłość do byłej? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-11, 14:39   #1
patka3010
Raczkowanie

Moja zazdrość czy jego miłość do byłej?

Dzień dobry
8 miesięcy temu poznałam chłopaka. Pisało nam się dobrze choć w tamtym czasie brałam to tylko za pisanie w wolnym czasie. Po 3 miesiącach pisania postanowiliśmy się spotkać, wszystko było w porządku , dogadywaliśmy się wyraźne wykazywał zainteresowanie. Po zakończonym spotkaniu nie zdążyłam wejść do domu a już miałam smsa o treści ze spodobał mu się mój charakter, cala ja i chciałby się cześciej widywac. Ogólnie Wszystkie nasze spotkania były w porządku. Dodam że codziennie smsowalismy dostawałam sms na dzień dobry w ciagu dnia i na dobranoc. Przyszły miesiące gdzie nie było miedzy nami dobrze miał wyjeżdżać (lecz z tego nic nie wyszło) w miedzy czasie zabrali mu prawko.Odwiedził mnie parę razy z kolegami gdy się widzieliśmy zachowywaliśmy się jak para Byla między nami skomplikowana sytuacja z jednej strony rozumiałam jego rzadka obecność a z drugiej miałam w głowie teorie ze chętny zawsze znajdzie możliwość i czas na spotkanie. Przez okres nie widzenia ciągle utrzymywaliśmy kontakt codziennie sms, dzwonienie mile slowa czesto pisal ze bardzo mu na mnie zalezy chce żeby nam wyszło, ze taka dziewczyna to skarb itd często też pytał co taka śliczna dziewczyna w nim widzi. Poważna kłótnia miedzy nami miała miejsce gdy zobaczyłam ze on nadal komentuje zdj swojej byłej w stylu "jak zawsze najpiękniejsza " Ba jej profil jest przepełniony jego lajkami komentarzami! Wszędzie jest go pełno. Tłumaczył się tak ze to dla niego nic nie znaczy ze daje to tak o. Stwierdził ze jestem za bardzo zazdrosna. Powiedziałam że skoro tak mu się podoba to niech się stara ją odzyskać, jego odpowiedzią było że woli starać się o mnie, nie chce mnie stracić ale z rozmowy i tak wyszło ze jego ex jest dla niego ważna. Kolejna sytuacja miała miejsce gdy przyjechał mnie odwiedzić, siedząc z tylu w samochodzie dokładnie widziałam co robi na telefonie, po raz kolejny jego ex coś udostępniła a on
obsesyjnie sprawdzał i nadal sprawdza jej profil, śledzi kto jej co polubił. Być może zafiksowałam się na ten temat ale wydaje mi się ze on nadal ja kocha to coś w rodzaju obsesyjnej miłości, dodam ze bardzo rzadko się widujemy, od 6 msc mamy stały codzienny kontakt telefoniczny a mimo wszystko czuje ze gdyby chciała do niego wrócić nie musiałaby na niego czekać 5 min.
Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca, ciągle myślę o co może mu chodzić, może ktoś doradzi mi coś w tej sprawie bo od natłoku myśli powoli wariuje. Na marginesie dodam że oprócz pocałunku i przytulania do niczego między nami nie doszło.
Stary 2016-01-11, 14:57   #2
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Moja zazdrość czy jego miłość do byłej?

Cytat:
Napisane przez patka3010 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
8 miesięcy temu poznałam chłopaka. Pisało nam się dobrze choć w tamtym czasie brałam to tylko za pisanie w wolnym czasie. Po 3 miesiącach pisania postanowiliśmy się spotkać, wszystko było w porządku , dogadywaliśmy się wyraźne wykazywał zainteresowanie. Po zakończonym spotkaniu nie zdążyłam wejść do domu a już miałam smsa o treści ze spodobał mu się mój charakter, cala ja i chciałby się cześciej widywac. Ogólnie Wszystkie nasze spotkania były w porządku. Dodam że codziennie smsowalismy dostawałam sms na dzień dobry w ciagu dnia i na dobranoc. Przyszły miesiące gdzie nie było miedzy nami dobrze miał wyjeżdżać (lecz z tego nic nie wyszło) w miedzy czasie zabrali mu prawko.Odwiedził mnie parę razy z kolegami gdy się widzieliśmy zachowywaliśmy się jak para Byla między nami skomplikowana sytuacja z jednej strony rozumiałam jego rzadka obecność a z drugiej miałam w głowie teorie ze chętny zawsze znajdzie możliwość i czas na spotkanie. Przez okres nie widzenia ciągle utrzymywaliśmy kontakt codziennie sms, dzwonienie mile slowa czesto pisal ze bardzo mu na mnie zalezy chce żeby nam wyszło, ze taka dziewczyna to skarb itd często też pytał co taka śliczna dziewczyna w nim widzi. Poważna kłótnia miedzy nami miała miejsce gdy zobaczyłam ze on nadal komentuje zdj swojej byłej w stylu "jak zawsze najpiękniejsza " Ba jej profil jest przepełniony jego lajkami komentarzami! Wszędzie jest go pełno. Tłumaczył się tak ze to dla niego nic nie znaczy ze daje to tak o. Stwierdził ze jestem za bardzo zazdrosna. Powiedziałam że skoro tak mu się podoba to niech się stara ją odzyskać, jego odpowiedzią było że woli starać się o mnie, nie chce mnie stracić ale z rozmowy i tak wyszło ze jego ex jest dla niego ważna. Kolejna sytuacja miała miejsce gdy przyjechał mnie odwiedzić, siedząc z tylu w samochodzie dokładnie widziałam co robi na telefonie, po raz kolejny jego ex coś udostępniła a on
obsesyjnie sprawdzał i nadal sprawdza jej profil, śledzi kto jej co polubił. Być może zafiksowałam się na ten temat ale wydaje mi się ze on nadal ja kocha to coś w rodzaju obsesyjnej miłości, dodam ze bardzo rzadko się widujemy, od 6 msc mamy stały codzienny kontakt telefoniczny a mimo wszystko czuje ze gdyby chciała do niego wrócić nie musiałaby na niego czekać 5 min.
Dziękuje wszystkim którzy wytrwali do końca, ciągle myślę o co może mu chodzić, może ktoś doradzi mi coś w tej sprawie bo od natłoku myśli powoli wariuje. Na marginesie dodam że oprócz pocałunku i przytulania do niczego między nami nie doszło.
Daj sobie z nim spokoj. Nie warto. Nie potrafi zamknac starego rozdzialu.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 15:42   #3
dorris23
Pyskatka

No najwyraźniej jeszcze mu nie przeszło. Chyba próbuje Tobą zakleić dziurę po rozstaniu z nią. To nic dobrego nie wrózy.
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 15:50   #4
kahoko hino
Zakorzenienie

jesteś, z całym szacunkiem, zapchajdziurą po tamtej.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 15:53   #5
I am Rock
lokalna gwiazda

On będąc z tobą w samochodzie, sprawdzał co u byłej?!
Słów brak. Daruj sobie tego kolesia.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 16:39   #6
TakaSamaInna
live your passion

Niestety muszę się zgodzić z przedmówczyniami. Czasami można mieć kontakt z byłymi, ale obsesyjne przeglądanie ich profili i "słodzenie" nie wróży zbyt dobrze.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 16:57   #7
skazana_na_bluesa
.

jeszcze się nie odkochał.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-11, 17:05   #8
lwia paszcza
Zakorzenienie

Chyba już wszystko zostało napisane. Powiedz mu jasno i wyraźnie, żeby się zdecydował na jedną z was. Będzie pewnie bolało, ale przynajmniej skończysz marnować czas na dupka i nie będziesz się zadręczać wątpliwościami.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 17:37   #9
raita
Zakorzenienie

Chłop nawet nie stara się ukryć, że go ciągnie do byłej. Z szacunku do Ciebie mógłby się chociaż powstrzymać na tych i tak rzadkich spotkaniach, a tu lipa... Była najważniejsza.

raita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 18:27   #10
dudududud
Przyczajenie

Też odradzam!
dudududud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-11, 18:37   #11
thirky
on tired little feet

Dziewczyny mają rację. Nie warto, znajdziesz kogoś kto będzie poświęcał Ci czas i uwagę

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-11, 18:42   #12
patka3010
Raczkowanie

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi jakoś muszę się wyplątać z tego trójkąta...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości