|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogólnie poszukiwane kosmetyki
mam kilka rzeczy z Twojej listy, zajrzyj do mnie, interesuje mnie kilka książek
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
-kosmetyki do włosów blond, zniszczonych, kręconych (proponuję odlewki z moich ogromnych butli tresemme, szampon i odżywka, ale też inne rzeczy do włosów mam)
-żele, peelingi, balsamy, olejki do ciała, (na pewno mam nowy zestaw kosmetyków yves rocher, a w nim żel, peeling, krem do rąk, balsam, Mam również inne nowe żele pod prysznic) -NOWĄ kolorówkę (jasna cera, lubię eksperymenty z makijażem - (tutaj mam sporo ale nie wiem jaka kolorystyka Ci odpowiada, większość przetestowana jedynie), -kosmetyki do buzi tłustej/mieszanej (do takiej skóry mam maskę w wątku, nie wiem czy widziałaś?) -kremy do rąk/stóp, (mam jakieś nowe, musiałabym zerknąć) -kosmetyki do stóp (jw) -świeczki tylko z wosku pszczelego. (mam świeczkę z wosku pszczelego, tylko nie wiedziałabym jak ją zabezpieczyć w wysyłce żeby się nie zniszczyła) Mnie interesuje zestaw semilac, może być całość lub tylko część (np.: kolorowy lakier, waciki bezpyłowe, cleaner itd) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ale jakbyś coś sobie u mnie kiedyś chciała wybrać za Fille, to zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() http://www.jezykiobce.pl/angielski-d...awowy,477.html takie coś mam nowe, zafoliowane ![]() + książek generalnie mam dużo, niektórych chętnie bym się pozbyła, tylko nie wiem dokładnie, co Cię interesuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.