|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Buty Sorel "po nartach"
Hej, poszukuje butów zimowych, a w zasadzie śniegowców- chodzi mi głównie o buty "po nartach", które nie przemokną na śniegu, będą ciepłe i w miarę fajnie wyglądać- w tym pasować do stroju narciarskiego.
Myślę o kilku rodzajach: ten sam model w kilku kolorach ![]() ![]() Niestety nie mogę zmniejszyć fotek. Co myślicie? Ceny mają wysokie, dlatego zamierzam kupić pod koniec zimy. A i nie będą to buty do miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Sorel "po nartach"
sorele fajnie sprawdzają się na apres ski. osobiście wolę moonbooty, ale poprzednio miałam sorele i było ciepło/wygodnie. polecam te wyższe - poza "nartami" zaliczam w takich butach zimowe spacery na plaży czy w lesie i wszelkie kuligi, a w takich okolicznościach wyższa cholewka to ogromny atut.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jak się mają sorele i moonbooty do UGGsow? Mam te ostatnie i uwielbiam, to jedyne ciepłe buty w których nie zamarzaja mi stopy. Sorele i Moonbooty są równie ciepłe?
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie są równie ciepłe. i przede wszystkim nie przemakają.
uggi totalnie nie sprawdzają się w śniegu. nawet po zaimpregnowaniu. wybranie się na apres ski w uggach ma szansę się udać o ile impreza odbywa się w takim miejscu, że nie będziesz musiała wejść w śnieg choćby na chwilę. w moonbotach i sorelach można w śniegu brodzić bez obaw, że przemokną i bez obaw, że po jednym sezonie but będzie wyglądał, jakby się na niego pomyje wylały (a ja jestem z tych dbających o buty bardzo). to po prostu typowe śniegowce.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie z Ugg niestety zbyt wiele zachodu po wejściu w śnieg...a jak jesteśmy na wyjeździe to nie chce myśleć o tym, żeby uważać na buty/ zacieki na nich itp. - mają spełniać zadanie brodzenia w śniegu, biegania za dzieckiem na sankach itp.
Moon booty też mi chodziły po głowie, ale podejrzewam, że podeszwa może być śliska, chociaż nie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
O właśnie podeszwa. Na uggsach ślizgam się co chwila. Juz wiem ze na następny sezon czeka mnie zakup.
![]() ![]() ![]() http://8-pietro.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() Kupujemy, remontujemy i urządzamy mieszkanko Cieszymy się, wkurzamy, rozmyślamy i lamentujemy ![]() Zapraszam na pierwszego bloga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
sorele chyba faktycznie mocniej trzymają podłoże. ale moonbooty też bez zarzutu, choć widziałam mniej i bardziej poślizgowe modele
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Właśnie otóż to, ja w swoich Ecco w tym roku- mimo, iż było mało śniegu- nie mogłam chodzić tak były śliskie.
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
https://www.eobuwie.com.pl/sniegowce...lue-white.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
moje są dokładnie w tym stylu, tylko z love moshino.
podeszwa jest tu: ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.