|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolczyki sterylnie gdzie? Śląsk: Zabrze, Gliwice, Katowica
Cześć
Planuję zrobić sobie kolczyki w uszach ( takie standardowe). Mam dwa kryteria: nie za pomocą pistoletu i ma być STERYLNIE. Czytałam, że pistolet nie jest dobry więc wolałabym igłą, no i sterylność to dla mnie podstawa. W sumie mi obojętnie czy to będzie salon kosmetyczny czy piercingowy ( choć te drugie kojarzą mi się z zadymionymi dziwnymi miejscmi hihi wiecie o co chodzi, a to jakoś z higieną mi nie idzie w parze) Mieszkam w Zabrzu, więc do wyboru są miasta śląska, Gliwice, Katowice, Chorzów, Ruda Śląska najlepiej, bo potem to już kiepski dojazd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kolczyki sterylnie gdzie? Śląsk: Zabrze, Gliwice, Katowica
Cytat:
Poszukaj na wizażu, bo były już takie wątki. Poszukaj też na grupach facebookowych o piercingu kogo polecają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
możesz salonu kosmetycznego poszukać i powiedzieć, że chcesz igłą.
faktycznie pistoletem nie jest za zdrowo, choć ja w płatkach uszu miałam właśnie pistoletem robione, bo to wtedy taka nowość i trend był i igłą to uchodziło za przestarzałe ![]() igła koniecznie, po tym, jak obejrzałam filmik jakiegoś piercera o tym , jak działa kanula, a jak pistolet, to już bym pistoletem nawet dotknąć ucha nie dała ![]() co do sterylności - to teraz już taki wymóg, że spokojnie, ale poczytaj w necie opinie o różnych salonach, salony piercingu mają czasem "mroczny" wystrój, ale ja mam większe zaufanie niż do kosmetycznych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.